John de Mol boos op RoddelPraat na bewering over betalen getuigen

John de Mol eist een rectificatie van het programma RoddelPraat na de bewering dat zijn familie getuigen zou hebben betaald in de mishandelingszaak rond zijn zoon Johnny de Mol.

Jan Roos en John de Mol © YouTube

Presentator Jan Roos van het programma RoddelPraat zegt bewijs te hebben dat ‘Johnny de Mol óf John de Mol, alias familie De Mol’ vijfduizend euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak tegen Johnny. “Honderdduizend procent waar. Geverifieerd met bron en bewijs”, zegt hij.

Advocaat

John de Mol heeft nu zijn advocaat Peter Plasman op RoddelPraat afgestuurd, meldt het programma op zijn website. “De uitlatingen van de zijde van Roos en Schouten worden voorzichtig geformuleerd uitdrukkelijk door cliënt betwist en vinden voorts geen grondslag in enig feit”, aldus de strafpleiter.

De mediamiljardair eist een rectificatie en kondigt een bodemprocedure aan voor de geleden en nog te lijden schade. “Dat is juridisch voor we gaan je helemaal de moeder slopen”, reageert Jan.

Jan reageert

Jan heeft er weinig zin in, zegt hij. “We moeten de aflevering verwijderen. We moeten niet meer zeggen wat we hebben gezegd. We moeten rectificeren. Anders volgt er een kort geding. Nu zijn we reeds de gang naar de rechtbank redelijk tot verschrikkelijk zat, al zal het hoger beroep tegen Famke Louise een waar volksfestijn worden.”

“Maar nu moeten we het dus gaan opnemen tegen de machtigste en rijkste man in het medialandschap. Dus we gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboudje wat te doen”, zegt hij, wijzend op zijn advocaat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Roos zegt bewijs te hebben van het betalen van getuigen. Echt of bluf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen