Henny Huisman gelooft geruchten over Carlo Boszhard niet

Henny Huisman gelooft de geruchten over grensoverschrijdend gedrag door Carlo Boszhard niet. Hij is gewoon een gezellig knuffeldier, zegt de tv-bekendheid. “Hij vindt iedereen leuk.”

Carlo Boszhard en Henny Huisman © RTL, NPO

Carlo Boszhard heeft zich volgens RoddelPraat en Yvonne Coldeweijer schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, maar daar klopt volgens Henny Huisman helemaal geen jota van. “Ik ken Carlo echt héél goed, en hij is gewoon een knuffeldier”, reageert de Soundmixshow-beroemdheid in de Weekend.

Knuffeldier

Daar moet je volgens Henny niet te veel achter zoeken. “Hij vindt iedereen leuk, hij knuffelt je en zoent je. Ik ben er zo goed als van overtuigd, durf er mijn hand voor in het vuur te steken, dat hem geen enkele blaam treft. Hij ís gewoon zo”, aldus de presentator.

Wellicht is het allemaal wat uit zijn verband getrokken, aldus Henny. “Als hij een leuke gozer ziet, zegt hij: ‘Goh, jammer dat je hetero bent, anders had ik wel met je gegaan’, of zoiets. Dat soort opmerkingen. Alleen, tegenwoordig mag je niks meer zeggen. Maar ik heb het volste vertrouwen in Carlo.”

‘Wie zwijgt…’

Henny heeft minder vertrouwen in Marco Borsato. “Wie zwijgt, stemt toe. Dat moet hij dus niet doen. Als je absoluut zuiver bent en echt van niets weet, kun je dat meteen maar het beste gewoon zeggen. Ik ben natuurlijk niet zijn advocaat, maar ik zou dan hebben gezegd: als het honderd procent niet waar is wat ze allemaal zeggen, zeg je het gewoon!”

En wat vindt hij van Lil Kleine? “Daar heb ik helemaal niks mee. Nee, totaal niet. Het is gewoon helemaal mijn soort niet. Muzieksoort niet, grote bek enzo, daar heb ik niks mee. Voor mijn kandidaten neem ik het wel op, maar niet voor Lil’ Kleine, die vind ik eigenlijk gewoon onbeschoft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het raar dat Marco Borsato nooit meer heeft gereageerd op de beschuldigingen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen