RTL Boulevard denkt dat Johnny de Mol beter even kan stoppen

RTL Boulevard denkt dat Johnny de Mol er goed aan doet om voorlopig even te stoppen met zijn talkshow HLF8. Ze sluiten zich daarmee aan bij de mannen van Vandaag Inside.

RTL Boulevard over Johnny de Mol © RTL Boulevard

Het valt steeds meer mensen op dat Johnny de Mol de enige BN’er is die ondanks een zeer ernstige aantijging aan zijn broek gewoon door mag gaan met al zijn activiteiten. Net als de mannen van Vandaag Inside, denkt ook RTL Boulevard dat de presentator na de uitgelekte aangifte van Shima Kaes beter even kan stoppen met zijn dagelijkse talkshow HLF8.

Stoppen met HLF8

Vivienne van den Assem opende RTL Boulevard gisteren met de hamvraag. “Na ontwikkelingen in zijn mishandelingszaak is de grote vraag: kan Johnny de Mol wel verder met de talkshow HLF8?”

Ze vindt het ‘opvallend’ dat Johnny gewoon te zien blijft in de vooravond van SBS 6. “Aangezien bij soortgelijke zaken een BN’er direct van de buis verdwijnt. (…) Dat is natuurlijk wel de vraag die nu rijst. Moet hij er eigenlijk wel staan of kan hij beter een stapje terugnemen?”

Stapje terug

Tv-kenner Rob Goossens adviseert Johnny om even uit beeld te verdwijnen. “Ik denk wel dat Johnny er zelf goed aan zou doen om even een stapje terug te doen, ook als je er honderd procent van overtuigd bent dat je niets verkeerd hebt gedaan, omdat je kijkers natuurlijk de komende weken alleen maar in hun achterhoofd zitten met dat Johnny de Mol misschien wel zijn verloofde in elkaar geslagen heeft tot driemaal toe.”

Collega Luuk Ikink: “Wij kijken dit programma voornamelijk wanneer er weer een statement komt en dan staat hij daar weer, maar vol stress enzo. Dit lijkt me ook echt… Het is bijna niet te doen natuurlijk vol spanning en stress zo’n programma gaan presenteren.”

Verdomd lastig

Rob is het daarmee eens. “Dat lijkt me dan ook en hij sluit het dan af met te zeggen: ‘En nu over naar belangrijkere zaken’, en dan gaat hij vervolgens een schrijfster interviewen over dat ze een heks blijkt te zijn. Dan denk ik: om dat nou belangrijk te noemen…”

Hij vervolgt: “Het maakt het wel allemaal verdomde lastig en dat blijft natuurlijk gewoon nog even. Het is niet dat de kijker nu zoiets heeft van: hij heeft gereageerd en we zien het wel als er ooit een rechtszaak komt.”

Vrolijke Johnny

Luuk: “En wat nou… De kans bestaat natuurlijk ook dat er een zaak komt en hij daadwerkelijk wordt veroordeeld. Wat dan?”

Rob: “Als hij voor deze dingen veroordeeld wordt… De beschuldigingen zijn veel heftiger dan de beschuldigingen zoals we die in het Voice-schandaal hebben gezien, dus ik zou het heel raar vinden als we dan gewoon toch weer doorgaan met vrolijke Johnny de Mol-televisieprogramma’s.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen