Danny de Munk krijgt steun van Ciske-acteur Dave Dekker: ‘Onzin!’

Dave Dekker, die in 2007 de hoofdrol speelde in de musical Ciske de Rat, gelooft niets van de beschuldigingen aan het adres van Danny de Munk. De twee werkten lang met elkaar samen.

Dave Dekker en Danny de Munk © Instagram, RTL

Danny de Munk is in een juicevideo van Yvonne Coldeweijer beschuldigd van seksueel wangedrag tijdens de musicaltournee van Ciske de Rat in 2007. Eén van de beschuldigingen is zó heftig dat de zanger online wordt overladen met vrachtladingen kritiek. Zelf ontkent hij alles en hij krijgt steun van zowel RTL Boulevard als Shownieuws.

‘Ik geloof er niks van!’

De vroegere Ciske-acteur Dave Dekker gelooft ook niets van het vermeende wangedrag van Danny. Ook de geruchten dat Danny ‘stijf van de drugs’ op het podium stond en seks had in de coulissen en in de tourbus, herkent hij niet.

Dave zegt op zijn Instagram-kanaal: “Ik geloof niks van de dingen die ik voorbij heb zien komen. Danny is één van de meet professionele en perfectionistische personen die ik ken.”

Geen discipline

Albert Verlinde was jarenlang directeur van Stage Entertainment, maar nog niet in 2007. Later heeft hij wel met Danny samengewerkt. “Ik ben in 2014 gekomen”, zei hij onlangs in Shownieuws. “Ik heb Danny leren kennen omdat ik ook met hem een seizoen lang Ciske de Rat gedaan heb.”

Hij vervolgt: “De enige verhalen die ik kende over Danny uit 2007 – en dat is geen nieuws – is dat hij toen niet altijd even gedisciplineerd was. Hij was er niet altijd, niet alle voorstellingen. Daardoor had hij ook iets van: ik heb niet goed afscheid van die voorstelling kunnen nemen.”

Aangesproken

Danny werd door Albert op het hart gedrukt zich ditmaal beter te gedragen. “Toen ik hem vroeg zei ik: ‘Luister vriend, jij gaat nu wel die voorstelling altijd spelen. We verkopen shows op Ciske de Rat op Danny de Munk en dan ben je er ook altijd.’”

Is het goed gegaan? “Ik kan alleen maar zeggen dat hij zich dat seizoen uit de naad gewerkt heeft en dat hij er altijd was en op een fantastische manier.”

Insta (1/2)

Dave destijds samen met Danny:

Insta (2/2)

Dave nu:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe staat u er inmiddels in? Gelooft u de geruchten over Danny de Munk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen