Rob Goossens rekent op tv-boycot van discutabele Ronald de Boer

Rob Goossens rekent erop dat we Ronald de Boer voorlopig niet meer zien op televisie na zijn bizarre optreden in de talkshow van Humberto Tan. Hij heeft daar namelijk totaal geen spijt van.

Rob Goossens en Ronald de Boer © RTL

Ronald de Boer zorgde twee weken geleden voor enorme woede bij kijkers door aan de talkshowtafel van Humberto Tan het aantal gevallen doden tijdens de bouw van WK Voetbal-stadions in Qatar te bagatelliseren. Hij is namelijk ambassadeur van het WK Voetbal in Qatar en krijgt flink wat geld toegestopt vanuit het emiraat.

Geen spijt

Ondanks alle kritiek laat Ronald nu voor de camera van De Telegraaf weten dat hij geen spijt heeft. “Nee hoor, nul”, zegt de voetbalbekendheid.

Verder wil hij er niet veel over kwijt: “Ik ga het daar nu niet over hebben. We hebben daar genoeg over gesproken. Iedereen mag zijn mening hebben en ik mag mijn mening hebben. Ik hoop dat we uiteindelijk een positief WK krijgen en mensen met een gerucht hart naar Qatar kunnen reizen en uiteindelijk terugkomen van: er is iets moois hier gebeurt.”

Tv-boycot

Het kan bijna niet anders dan dat Ronald niet meer wordt uitgenodigd door tv-programma’s, zegt tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard.

Rob: “Die gaan we niet meer op tv zien tot en met het WK. Of zouden er toch redacties zijn die hier “”genuanceerd”” naar kijken?”

Reclamespot

Ene Erik daarop: “De beste man heeft toch één of andere promotiedeal voor heel veel geld met de organisatie/overheid daar? Wat verwacht men dan als ze hem uitnodigen. Die man is een wandelende, door Qatar gefinancierde, reclamespot 🤷🏻‍♂️”

Rob: “Precies.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen