Vivienne van den Assem vindt RTL Boulevard heel stijlvol geworden

Vivienne van den Assem herkent zich niet in de kritiek dat RTL Boulevard door de jaren heen slaapverwekkend saai is geworden. Wel stelt ze dat het programma veel stijlvoller is geworden.

Vivienne van den Assem © RTL

RTL Boulevard krijgt regelmatig de kritiek dat er bijna nooit meer iets spraakmakends gebeurt in het programma. In de week dat zowel Lil Kleine als Glennis Grace ontspoorden was het programma plotseling enorm juicy – zelfs Yvonne Coldeweijer stond er even aan de desk – maar over het algemeen kabbelt het allemaal.

Te braaf

Wilfred Genee vraagt Vivienne van den Assem, een van de presentatrices van RTL Boulevard, in zijn BNR-show The Friday Move: “Nou is er de laatste jaren het verwijt dat Shownieuws en Boulevard te braaf zijn geworden. Hoe zie jij dat?”

Vivienne: “Wordt dat verwijt gedaan?”

Wilfred: “Ja, daarom heb je toch ook al die juice channels nu?”

Vivienne: “Ja, die verwijten komen van die juice channels volgens mij.”

‘Ik vind van niet’

Wilfred: “Ja, maar ook door mensen die dat leuk vinden en zeggen: ‘Ja, dat andere is veel te braaf geworden.’ Hoe kijk jij daar naar?

Vivienne: “Nja, ik vind dat eigenlijk niet. Ik vind het zelf echt een fijn programma. Ik denk dat het helemaal niet zo braaf is. Ik denk dat het misschien anders is dan dat het jaren geleden was, maar toen was juist de kritiek van: ohh, het is veel te veel roddelachtig en ze halen allemaal vieze sleaze and dirt van mensen naar boven. Ja, dat is misschien nu wel Andes.”

Stijlvol

Wilfred: “Het is stijlvol geworden zeg jij? Dat is het?”

Vivienne: “Ja, misschien wel ja. Daar hou ik wel van persoonlijk.”

Kan roddelen over BN’ers dan ooit stijlvol zijn? “Er komen mensen die over mensen komen praten. Dat vind ik leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen