Martijn Koning maakt in HLF8 pittige grap over Johnny de Mol

Martijn Koning heeft gisteren in de talkshow HLF8 een pittige grap gemaakt over Johnny de Mol, die dinsdag zijn werk als tv-presentator neerlegde vanwege een vermeende tweede misdraging.

Hélène Hendriks en Martijn Koning © HLF8

Het is voorlopig over en uit voor Johnny de Mol: naast een aangifte van zware mishandeling en poging tot doodslag, ligt er nu ook een beschuldiging van drogeren en seksueel misbruik op zijn bordje. De eerste HLF8 sinds het vertrek van Johnny werd gisteren gepresenteerd door Hélène Hendriks. Een van haar gasten was Martijn Koning.

Pittige grap

Hélène en Martijn, die overigens allebei nog te gast zijn geweest bij Johnny na het uitlekken van Shima Kaes’ aangifte, praatten onder meer over Koningsdag. De koninklijke familie heeft Maastricht bezocht en daar flink wat handjes geschud. “Willem-Alexander deed vooral de boks”, merkte de presentatrice op.

Martijn maakte daarop een pittige grap over Johnny. “Hij was echt aan het rondboksen als een soort Johnny de Mol door de menigte heen. Het was echt ongelooflijk.”

Er ontstond flink wat ongemak in de studio. “Niemand aan tafel durfde te lachen 😂😂”, twittert kijker Richard.

Never a dull moment

Aan het begin van de uitzending kwam Hélène nog kort terug op het feit dat ze voor een heuse schandaalzender werkt, nu naast Johnny ook haar collega Johan Derksen in opspraak is geraakt. “Never a full moment hier bij Talpa. Moeten we nog een kaarsje opsteken voor Johan?”, grapte ze.

Na de aankondiging viel het Hélène op dat iedereen nog moet wennen aan de nieuwe situatie. “Ik zie nog steeds in het logo staan: ‘HLF8 met Johnny’, maar ik ben er dus vandaag. Morgen zit er weer iemand anders.”

Leonie valt in

Hélène is vanavond overigens niet te zien als presentatrice van HLF8; zij zit er vrijdag weer. De uitzending van vanavond wordt waargenomen door Leonie ter Braak.

Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: “En dan gaan ze denk ik de komende dagen verder kijken hoe ze dat gat gaan opvullen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen