Klaas Otto geeft Rachel Hazes trap na: ‘Kijk die love birds!’

Klaas Otto kan na zijn twee weken durende relatie met Rachel Hazes niet genoeg respect voor haar opbrengen om zich even gedeisd te houden. Hij post gelijk verliefde foto’s met zijn ‘nieuwe’ vriendin.

Rachel Hazes, Klaas Otto en Gracia Kraus © NPO, Instagram

Het is behoorlijk zuur voor Rachel Hazes. Na twee weken ‘het meisje’ van Klaas Otto te zijn geweest – ze hebben zelfs al samen een interview gegeven – is ze nu alweer aan de kant gezet. Hij is teruggekeerd in de armen van zijn ex-vriendin Gracia Kraus, die professioneel weduwe Rachel eerder nog omschreef als een ‘ouwe speedjunk‘.

Love birds

Alsof het allemaal nog niet gênant genoeg is voor Rachel, geeft Klaas haar nu precies dezelfde behandeling als haar zoon André Hazes jr. die gaf aan Monique Westenberg. André had zijn verloving met ‘Mo’ nog maar net verbroken, toen hij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat allemaal verliefde foto’s met Sarah van Soelen begon te plaatsen.

En dat doet Klaas nu ook. Gisteren, op de dag dat zijn relatiebreuk met Rachel officieel werd, plaatste hij een verliefde foto met Gracia in zijn Instagram-stories. “Wij, Klaas en Gracia, vandaag bij RKC Waalwijk en FC Utrecht.”

“Kijk ze staan, de love birds!”, merkt Juice Channel op. En FawryNotSawry: “Ik blijf dit zoiets geks vinden.”

‘Rachel = Monique!’

Hazoloog Yvonne Coldeweijer stelt dat Rachel gewoon de bejaarde versie van Monique is. “Als hij terug is bij Gracia dan lijkt Klaas op André en is Graaz Monique en dan is Ras eigenlijk een soort Sarasoel 😂.”

Veel steun aan André heeft Rachel overigens niet, want hij is weer op vakantie naar de Verenigde Staten. Daar vliegt hij ongeveer elk weekend heen, mede om opnames te maken voor zijn nieuwe documentaireserie.

Reactie van Rachel

Rachel heeft inmiddels een officiële reactie gegeven. “Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

“De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb.”

Orde van de dag

Rachel pakt haar oude leven gewoon weer op. “Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

Waar Klaas al zijn foto’s met Rachel inmiddels heeft verwijderd, heeft zij die nog wél online staan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes is na alle kwaadsprekerij over Monique Westenberg nu zélf aan de kant gezet. Sneu of karma?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen