Johnny de Mol zet Glennis Grace in het zonnetje: ‘Dit is geweldig!’

Johnny de Mol weet maar al te goed wat het is om net als Glennis Grace in het verdomhoekje te zitten. Hij heeft haar daarom vrijdagavond even goed in het zonnetje gezet in zijn talkshow HLF8.

Glennis Grace en Johnny de Mol © SBS 6

Glennis Grace krijgt opnieuw flink wat negatieve media-aandacht over zich heen omdat ze weer is begonnen met optreden. En dat terwijl één van haar vermeende slachtoffers volgens RTL Boulevard pas net, na twee maanden, weer is hersteld van zijn hersenschudding. Gelukkig heeft ze ook nog vrienden in het vak, zoals Johnny de Mol.

Glennis op het schild

Midden in die storm van negatieve publiciteit, hijst Johnny de gevallen Whitney Houston-imitator op het schild. Hij had vrijdagavond een paar artiesten aan tafel zitten om het Beste Zangers-concert te promoten en dat is een van de weinige evenementen die Glennis nog niet heeft gecanceld.

En dat is maar goed ook, vindt tafelgast Wolter Kroes. Hij was altijd nerveus voor Glennis toen hij optrad bij Beste Zangers. “Je staat toch voor een Glennis Grace en voor Anita Meyer. En Glenda, of Glennis dan, deed toevallig toen dat liedje waar ze helemaal mee doorbrak weer, voor de vierde of de vijfde keer, van Xander de Buisonjé: Afscheid.”

Buitenaards

Johnny: “Heeft dat het meeste indruk op jou gemaakt?”

Wolter zwijmelend: “Zeker. George Baker zat zo naast me en zei: ‘Kroes, dit is buitenaards, dit kan helemaal niet wat zij doet.’ En toen ging ze nóg een keer omhoog.”

Johnny doet vervolgens net alsof er een tijdperk is vóór het optreden van Gennis en een tijdperk erna. Met gevoel voor dramatiek tegen al zijn andere gasten: “Kunnen we het moment nog herinneren?”

Dan vol bewondering: “Zullen we gewoon nog even één keertje kijken?”

‘Niet normaal, hè?’

Wolter na afloop van het fragment van Glennis’ optreden: “En zo makkelijk!”

Johnny: “Niet normaal, hè?”

Wolter: “Wat denk je als die tegen je schreeuwt thuis? Dan word je helemaal gek. Hahahaha.”

Johnny: “Ja, hahaha.”

Ja, en wat denk je als die tegen je loopt te schreeuwen in de Jumbo? Dan loop je er twee maanden bij alsof je bent opgemaakt door NikkieTutorials. Daar is men het lachen om krijsende Glenda inmiddels echt wel vergaan.

Terror Glenda

Kijkers van HLF8 reageren geprikkeld op de lofzang op Glennis. “En ja hoor, ook HLF8 geeft aandacht aan Glennis Grace. Ook al is het maar een beetje, dat is al teveel! HLF8, stop met het verheerlijken van deze egoïst!”, zegt de een.

En de ander: “Godsamme, nu krijgt Terror Glenda weer aandacht bij HLF8 van fokking Johnny de Mol. Kappe nou 😤.”

De uitzending van HLF8 kunt u terugzien op KIJK.nl.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mol nog op een geloofwaardige manier kan berichten over BN'ers die onder vuur liggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen