Johnny de Mol reageert in HLF8 op uitgelekte aangifte: ‘Niets van waar!’

Johnny de Mol heeft vanavond in zijn talkshow HLF8 gereageerd op de uitgelekte aangifte die zijn ex-verloofde Shima Kaes tegen hem heeft gedaan. “Er is niets van waar”, aldus de presentator.

Johnny de Mol © SBS 6

Het tijdschrift HP/DeTijd heeft de aangifte die Shima Kaes heeft gedaan tegen haar ex-vriend Johnny de Mol in handen gekregen. Haar schokkende beschuldigingen worden in de aangifte begeleid door tientallen foto’s, medische dossiers en er zouden zelfs meerdere getuigen zijn. ‘Een verbijsterend verhaal‘, noemde Luuk Ikink het eerder vandaag.

Persoonlijke noot

Johnny twijfelde of hij vanavond wel HLF8 wilde presenteren, maar hij stond er tóch. Hij reageerde aan het begin van de uitzending op de uitgelekte aangifte. “Dan even dit. De persoonlijke noot, want voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik hier zou gaan staan vanavond.”

Waarom? “Omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd. Dat is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt.”

‘Niets van waar’

De zoon van John de Mol ontkent alles. “Het gaat over een relatie van zeven jaar geleden en die relatie was echt niet allemaal harmonie, die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs, maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake.”

Hij gaat er inhoudelijk niet op in. “Reageren op al deze aantijgingen zal alleen maar een welles-nietes verhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media en daar hebben we tot dusverre niet aan meegedaan en daar ga ik nu ook niet aan meedoen. Geloof me, dat is best wel lastig.”

Rechtszaak

Johnny wil dit gevecht niet via de media voeren. “Wanneer dit een zaak wordt – en daar ziet het wel naar uit – zal ik me verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Voor nu wil ik het hierbij laten. Niet dat dit niet belangrijk is, maar er zijn ook belangrijkere dingen. We gaan over tot de orde van de dag, dus ik zeg: naar de banken.”

Zijn tafeldame Hélène Hendriks daarna: “Zo, de kop is eraf. Even ademhalen, want het is wel wat toch?”

Johnny: “Het is zeker wel wat. Dat is een understatement. En getwijfeld of ik hier zou gaan zitten, maar dan had ik dit statement morgen of maandag gedaan. Ik dacht: ik doe hem vanavond.”

Hélène: “Ja, je hebt groot gelijk.”

Lil Kleine II

Waar Johnny de media over het algemeen mee heeft, zijn er op internet ook veel kritische reacties te lezen. “Lil Kleine de 2e. Van de buis af”, reageert Ester bijvoorbeeld bij RTL Boulevard. En Chantal: “Jeetje, en aan het einde van zijn talkshow zeggen, allemaal lief zijn voor elkaar, lekker zooitje 👎🤔🥴”

Shima krijgt veel steunbetuigingen. “Zo triest dat ze nu pas geloofd wordt, nu de bewijzen openbaar zijn. Na uitgemaakt te zijn voor ‘aandachtstrekker’ en ‘golddigger'”, zegt Joyce. En Bianca: “Ik vond die nare reacties richting haar altijd al zo erg. Fijn dat ze nu eindelijk geloofd wordt.”

Er wordt ook door de bezoekers van NU.nl volop gediscussieerd over Johnny. Zo zegt Hans: “Het is op zichzelf gek dat je iemand een talkshow geeft terwijl er een onderzoek loopt tegen hem. Je krijgt gegarandeerd trammelant als uitkomt dat ie losse handjes had/heeft. Niets geleerd dus van The Voice dat opeens gestopt moest worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen