Harry Vermeegen: ‘Johnny de Mol gaat gewoon de cel in!’

Harry Vermeegen denkt dat Johnny de Mol ‘gewoon de cel in gaat’, ténzij zijn vader met een enorme zak zwijggeld naar Shima Kaes afreist. “Waarom is hij in godsnaam nog op tv?”

Harry Vermeegen © YouTube

De bekende tv-presentator Harry Vermeegen vindt het ongekend dat Johnny de Mol nog steeds elke avond op televisie is met zijn talkshow HLF8. Hij kan dat eigenlijk niet geloven na het lezen van de uitgelekte aangifte die Shima Kaes tegen hem heeft gedaan. “Als je dat toch allemaal aan je voorbij laat komen! Pardon zeg!”, zegt hij op zijn YouTube-kanaal.

Vuistslagen

Het is volgens Harry wel héél heftig wat Johnny gedaan zou hebben. “Hij heeft gewoon die Shima verschrikkelijk in elkaar geslagen. Ja! En gewoon ook vuistslagen gegeven, gewoon geslagen, hij heeft d’r geschopt, hij heeft d’r aan d’r haren getrokken, hij heeft geprobeerd d’r eventjes een beetje iets minder lucht in d’r luchtpijpje te laten komen bij haar.”

Johnny krijgt van hem de bijnaam ‘Losse Handjes’. “Stel je voor: al is de helft gelogen, al is de helft verzonnen door die Shima, dan nóg is het heel verschrikkelijk! Let op: er zijn foto’s als bewijs van allemaal verwondingen, we hebben verklaringen van een huisarts, er zijn getuigen. Nee, het ziet er niet zo goed uit voor Losse Handjes. Nee, helemaal niet!”

Jorik vs Johnny

Harry vindt het vreemd dat Jorik Scholten (Lil Kleine) wél op non-actief staat, maar Johnny niet. “Toen die Lil Kleine dit deed viel iedereen eroverheen, maar nu is het de zoon van De John en dán is het in één keer: ’Nou ja, en misschien is het allemaal niet zo waar wat dat meisje zegt.’ Of: ‘Hij zat een beetje aan de drugs en de alcohol.’”

Dat is een héél slecht excuus, vindt Harry. “Alsof dat dan alles goedpraat, weet je wel! Maar toen met Lil Kleine? Die werd keihard aangepakt! Maar niet Losse Handjes, vrienden. En het is zó verschrikkelijk fout. Zo verschrikkelijk slecht om een vrouw te slaan. Ik kan het niet genoeg herhalen.”

Nog steeds op tv

Het is onbestaanbaar dat Johnny nog steeds op de buis is, vindt Harry. “Hoe kán dat nou? Hoe is dat nou toch in godsnaam mogelijk? Dat je met zulke beschuldigingen gewoon denkt: oh, ik ga gewoon door! Ik kom gewoon op tv! Hé, wat denken ze daar wel bij Talpa? Daar zijn ze toch al zo verschrikkelijk gevoelloos en dat blijkt nu weer.”

Hij vervolgt: “In plaats van dat Losse Handjes bij zichzelf denkt: ik moet heel snel wegwezen, en dat ze bij Talpa denken: haal die jongen van de zender! Nee hoor! ‘We laten hem gewoon staan!’ Nou, die moet héél snel van die zender af! Foep! Die talkshow was toch al niks, dus dat is een enorme redding voor hem.”

De cel in?

Harry verwacht dat er genoeg bewijs is om Johnny op te sluiten. “Maar goed vrienden, let goed op wat er hier gaat gebeuren: er komt natuurlijk een rechtszaak, maar als je het allemaal zo leest dan gaat hij gewoon de cel in. Ja. Dat kan bijna niet anders. Maar dat gaat niet gebeuren. De John, de vader van Losse Handjes, gaat dit voorkomen.”

Hij besluit: “De John gaat met hele grote zakken geld naar die Shima toe en zij zal zwijgen voor altijd. Deze affaire zal in de doofpot verdwijnen, maar er blijft staan wat er nu allemaal naar buiten is gekomen en dat zal Losse Handjes zijn hele leven achtervolgen.”

Filmpje

Het filmpje van Harry:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen