Edsilia Rombley zelfs op eigen Insta onder vuur: ‘Wat val jij me tegen!’

Edsilia Rombley krijgt een koude douche na haar optreden in de talkshow van Eva Jinek. Daar gaf ze aan gewoon achter haar collega Glennis Grace te blijven staan. “Wat val jij me tegen zeg!”

Edsilia Rombley © RTL

BN’ers nemen op het mierzoete Instagram vaak vooral hartjes in ontvangst, maar Edsilia Rombley krijgt momenteel ook behoorlijk wat drek over zich heen. Ze zat vrijdagavond namelijk in de talkshow van Eva Jinek en daar heeft ze haar beslissing verdedigd om de ontspoorde Glennis Grace gewoon bij de Ladies of Soul te houden.

‘Wat val jij tegen!’

Edsilia wijst erop dat ze niet eens een volledig beeld heeft van wat Glennis en haar knokploeg precies hebben aangericht in de Jumbo en dat het ‘misschien wel meevalt’. “En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin”, aldus de zangeres.

Aangezien Glennis het compléét verbruid heeft bij de mensen, krijgt Edsilia op internet behoorlijk wat kritiek over zich heen. En die kritiek bereikt zelfs haar eigen Instagram-pagina. “Lekker glennis blijven steunen dat viswijf, tegenvaller🤮….”, zegt Anneke bijvoorbeeld.

‘Schandalig!’

Noorderlicht is ook teleurgesteld in Edsilia. “Ongeloof wat jullie accepteren bij Ladies of soul! Jullie maken hiermee geweld Legaal!!! Schandalig”

Bianca vindt het eveneens ongekend. “Zit naar je te kijken bij Jinek😳 Is het eerste incident van Glenda Grootbek? Hoor ik je dat nou echt zeggen? Vriendin van jou? Met zulke vriendinnen heb je geen vijanden meer nodig toch? Wat een hypocrisie dit zeg!! Walgelijk🤮”

Chris: “Dat je dat mens nog steunt , walgelijk. Maja als je het voelt in je portemonnee kan alles toch ?”

En Yvonne: “Vrienden moet je niet laten vallen maar er zijn grenzen.”

Weer iemand anders: “Ik was een fan van je!!! Maar hoe jij de situatie rondom Glennis bagatelliseert, walgelijk, alsof dat gilwijf het slachtoffer is!!! Wat val jij me tegen!!!!”

‘Stuk gajes!’

Edsilia ziet men ook helemaal losgaan op de beruchte Facebookpagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws. “Het zou haar sieren als ze die Gladys niet meer zou willen zien , dat stuk gajes , en dat nemen ze terug in de ladys of soul schandalig is het !”, zegt Angela.

Marijke: “Er moet geld verdiend wordt en dan stap je hier maar overheen benieuwd hoe veel mensen er nog naar hun concerten gaan als ze doorgaan met Glennis.”

En Jannie: “Weg blijven dat onbeschofte wijf.ze verdiend het niet dat ze weer gaat optreden.”

Tweet

Een reactie van de bekende twitteraar Mies:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Glennis Grace de andere Ladies uit hun lijden moet verlossen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen