‘Samantha Steenwijk vertoont divagedrag bij Holland Zingt Hazes’

Samantha Steenwijk heeft het afgelopen weekend behoorlijk wat divagedrag vertoond bij de niet-uitverkochte concerten van Holland Zingt Hazes. “Ze had backstage een ontzettende attitude.”

Samantha Steenwijk © RTL, Instagram

Het zit Samantha Steenwijk ook niet mee. Ze ís al zo boos over alle kritiek op haar persoon en dan krijgt ze ook nog eens hazoloog Yvonne Coldeweijer over zich heen. Volgens de juicekoningin heeft Samantha zich de afgelopen avonden namelijk behoorlijk misdragen tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten.

Rachels arie

Yvonne onomwonden op haar kanaal Life of Yvonne: “Wie schijnbaar een ontzettende attitude heeft gehad backstage bij Holland Zingt Hazes, is Samantha Steenwijk. Volgens andere artiesten gedroeg ze zich alsof ze zelf een dochter van Hazes is terwijl ze hem nog nooit heeft ontmoet.”

Ze kan geen prioriteiten stellen, meent Yvonne. “Vrijdag heeft ze na de show doorgehaald met Rachel en d’r vriendinnen en ging zaterdag backstage klagen dat ze zo moe was. Dit viel niet helemaal in goede aarde bij de rest. Het is natuurlijk ook doodvermoeiend om het hele weekend de arie van Rachel te moeten likken.”

Handtas

En is er nog juice over Jeroen van der Boom, de handtas van Rachel? “Er gaat rond dat Jeroen van der Boom door alle andere artiesten wordt uitgekotst. Niemand kan hem blijkbaar uitstaan. En Paul de Leeuw zit schijnbaar tijdens het laatste liedje al op de A10 richting huis. 😂 Pissss.”

Tot slot was ook André Hazes jr. volgens Yvonne in het publiek te vinden, maar zijn zoontje was er niet bij. “Hoewel alle kleinkinderen en nichtjes en neefjes aanwezig waren bij het concert, mocht mini Dré niet komen. Monique wil hem niet meegeven aan André, zonder dat ze er zelf bij is, maar Monique mag natuurlijk ABSOLUUT NIET komen van Rachel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen