Rachel Hazes krijgt steun van Story-baas: ‘Ze werkt écht heel hard’

Het beklag van Rachel Hazes over hoe hard ze wel niet werkt, heeft een storm van kritiek opgeleverd. Haar goede vriend Guido den Aantrekker, de baas van de Story, steekt haar nu een hart onder de riem.

Rachel Hazes en Guido den Aantrekker © RTL, SBS

Rachel Hazes klaagt in de nieuwste editie van de Story over hoe zwaar haar leven wel niet is. Ze werkt naar eigen zeggen zó hard dat ze er bijna aan onderdoor gaat. Ze beweert dat ze het liefst gewoon wil leven in de anonimiteit, maar ondanks al die miljoenen op de bank stelt ze dat nog wel even uit. “Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken.”

Kritiek op Rachel

Er wordt op sociale media, bijvoorbeeld op de Facebook-pagina van Story, gehakt gemaakt van Rachel. Want hoe hard werken is het uitwringen van de nalatenschap van André Hazes nou eigenlijk? Zit ze puffend toe te kijken hoe de laatste uitgewrongen druppels op de grond vallen? De mensen reageren kritisch.

Zo zegt Tanja op de Story-pagina: “Houd toch op! Je lag in scheiding. Als Andre de tijd van leven had gehad was je gewoon een ex geweest. Dus loop niet te zeuren hoe moeilijk je het allemaal hebt. Het enige wat je doet is de boel uitmelken tot op de bodem. Laat die man rusten en ga een andere hobby zoeken!”

Guido in de bres

Story-baas Guido den Aantrekker, die dikke mik is met de Hazesjes, springt aan de desk van Shownieuws in de bres voor Rachel. “Ik ken haar natuurlijk best wel een beetje en zij werkt echt heel hard en slaapt héél weinig. Ik denk dat ze vier uur per nacht slaapt. Ze is altijd bezig.”

Ze is ook heel druk met haar zoon André, aldus Guido. “Als haar zoon André een concert had, dan ben je om twee, drie, vier uur klaar. Je doet nog even een bakkie ergens en dan wil hij altijd nog even met z’n moeder appen dat hij veilig thuis was en noem maar op. Zij werd dan ook gewoon wakker en deed dat ook. Zij is echt een soort oermoeder. “

‘Ga genieten!’

Guido heeft Rachel vaak aangespoord om wat gas terug te nemen. “Ik heb ook wel eens gezegd: ‘Joh, ga nou eens een keer genieten ook’, maar dit is wat zij ook wil. Maar goed, over vier jaar wil ze er echt een beetje mee stoppen.”

Hij hoopt dat ze tegen die tijd ook weer contact heeft met haar dochter Roxeanne. “Ik denk persoonlijk, als ik ze een beetje ken en ik ken ze echt al vanaf dat ze klein waren, dat het echt wel een keertje goed komt, maar er moet een goed moment voor zijn.”

Koppige Rox

Rachel heeft met de hele wereld ruzie en dus ook met Roxeanne. Volgens Guido komt dat ook omdat Roxeanne een beetje koppig is.

“Het moet een beetje van twee kanten komen, maar Rox is een beetje een koppig meisje en daar zal ze ook vast haar redenen voor hebben, maar ik hoop persoonlijk dat dat nog gebeurt voordat Rachel over vier jaar naar Barcelona gaat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes klaagt over het harde werken. Denkt u dat ze überhaupt weet wat hard werken is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen