André van Duin over SBS 6-sterren: ‘Is dit niet wat te veel?’

André van Duin zapt soms langs SBS 6 en ergert zich dan lichtelijk aan presentatoren die nét iets te vaak voorbijkomen. “Dan denk ik: is het niet wat veel?”, bekent de Omroep MAX-ster.

André van Duin © SBS 6

Op dit moment is hij misschien wel de allergrootste ster van de NPO: de 75-jarige André van Duin. Dankzij Heel Holland Bakt staat hij nog altijd volop in de schijnwerpers. Komend seizoen kent het programma een enorm grote verandering: de banketbakkers verhuizen van zondag- naar zaterdagavond.

Door naar de treintjes

Best een dingetje, vertelt André in De Telegraaf. “Het wordt even wennen, voor veel mensen is Heel Holland bakt op zondag een vaste gewoonte. Maar we blijven die dag evengoed op tv, met het programma Doorbakken.”

En als Heel Holland Bakt is afgelopen? “Dan gaan we weer varen en daarna door naar de treintjes”, zegt hij, wijzend op het programma De Grote Kleine Treinencompetitie.

SBS 6-sterren

Maar dat is nog niet alles, want er komt nóg een programma aan, vertelt André. “Dat gaat waarschijnlijk André’s Comedy Club heten. Daarin praat ik drie kwartier met acht cabaretiers, het wordt in de zomer opgenomen. En daarna is het alweer tijd voor Heel Holland Bakt. Ja, het hele jaar door ben ik te zien.”

Hij kan dan ook geen kritiek meer uiten op al die manusjes van alles die bij SBS 6 werken, besluit André. “Op SBS zie ik weleens mensen die dan weer dat spelletje presenteren en dan weer dat. Dan denk ik: is het niet wat veel? Maar ik doe het zelf eigenlijk ook, dus ik mag geen kritiek hebben, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André van Duin het hele jaar op tv. Goed idee of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen