Monique Westenberg krijgt flinke uitbrander: ‘Kap met deze sh*t!’

Monique Westenberg krijgt een flinke uitbrander omdat ze wel héél opzichtig hints laat vallen over het feit dat haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. weer thuis is. “Kap met deze sh*t!”

Monique Westenberg © Instagram

Ze is een van de weinige figuren in de Hazes-saga die zich altijd redelijk netjes op de vlakte houdt: Monique Westenberg. Ze grijpt nooit een Instagram-story of een interview in de media aan om ordinair ruzie te gaan maken. Tegelijkertijd is het geen geheim dat ze de showmedia tóch weet te bespelen, maar dan op een heel subtiele manier.

‘F*cking uitgekookt’

De laatste tijd deelt Monique bijvoorbeeld steeds ’toevallig’ bewijs dat André weer bij haar in huis is. Ze deed dat zondag met een foto waarop in het klein te zien is hoe André lekker languit op de bank ligt. En nu deelt ze weer een filmpje van een diner, waarbij ‘geheel toevallig’ een seconde lang de arm van André in beeld verschijnt.

‘Ziet iedereen dit? Hij is weer thuis hoor!!!’, lijkt Monique uit te willen schreeuwen. En dat begint bij hazoloog Yvonne Coldeweijer echt enorm de keel uit te hangen. “Ik ken echt niemand die zo f*cking uitgekookt is als Monique. Ik zweer het”, zegt ze in haar beruchte De Popcorn Show.

Punthoofd

Het begint echt gewoon irritant te worden, vindt Yvonne. “Ik krijg er bijna een punthoofd joh, van die griet. Monique, jij kijkt dit sowieso: kap, ik zweer het… Kap met deze shit, want ik word echt helemaal lijp hiervan. Als die gozer bij jou op de bank ligt, waarom wil je dat zo graag aan ons bewijzen? Het is echt f*cking triest.”

Monique moet volgens Yvonne waken voor imagoschade. “Hoe meer je dat doet, hoe zieliger ik jou vind, want ik heb echt het idee dat een relatie met hem totaal niet iets is wat binnen handbereik ligt voor jou. En daarom wil je het graag bewijzen. Als iets gewoon goed zit, dan zit het goed en hoef je het nooit te bewijzen naar iemand toe.”

Groupie

Dat geldt niet voor André en Monique, aldus Yvonne. “Jij bent continu bezig om ons te laten weten van: André is hier, hij ligt hier. Ben jij een groupie ofzo? Van je eigen ex-vriend? ‘Ja, jullie moeten hem even op de bank zien liggen en als het tandje van mini-Dré los zit, dan moet zijn hand even op de video.’ Ik vind het allemaal zo f*cking uitgekookt.”

“Het is zo doordacht allemaal wat zij doet. Zij heeft letterlijk één doel in haar leven en dat is mevrouw Hazes worden. Weet je wat ik zelfs nog denk, gezien hoe André er op dit moment uitziet? Dat het haar niet eens interesseert. Het welzijn van André boeit Monique helemaal niets. Weet je wat Monique boeit? Ze wil gewoon die achternaam en in dat huis blijven.”

Monique reageert

Overigens heeft Monique geprikkeld gereageerd op de kritiek dat André weer zo vaak bij haar thuis is. Iemand zegt: “Je bent zo’n onstabiele vrouw dat je weer met Hazes samenwoont. Wie doet dat nou? Elke keer gaat hij vreemd en dat vind jij allemaal oké en dan komt hij op hangende pootjes weer terug bij je. Stom dat je er weer intrapt had.”

Monique daarop: “Dus wanneer jij iemand in huis laat woon je meteen samen? Daar zit nog al een verschilletje in. Heb je meegekregen dat we samen een kind hebben? Nou, vader en zoon vinden het heel fijn samen tijd door te brengen.”

Tijd met papa

Het is voor André ondoenlijk om eropuit te gaan met zijn zoontje, aldus Monique. “Samen vrij en onbevangen iets leuks doen zit er in zijn geval in NL niet meer in tegenwoordig. Dus dat mijn zoon lekker veel tijd met zijn papa heeft, door hem in bedje gelegd kan worden en vrij met hem kan spelen en lachen zonder dat ik mijn ego voorop zet is denk ik niet meer dan normaal.”

“De één doet het zo, de ander zo! Ik heb van mijn ouders in ieder geval altijd dit voorbeeld gehad en dat heeft mij een hele fijne jeugd gegeven ondanks gescheiden ouders! Fijne dag.”

Overigens stelt Yvonne dat André weer bij Monique slaapt omdat hij gek wordt van zijn tongende moeder Rachel.

Stories

De stories over Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg pr-technisch gezien op een kantelpunt staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen