Jan Joost van Gangelen biedt zich aan als Op1-host: ‘Past me goed’

Jan Joost van Gangelen wil graag aan de slag als presentator van de late talkshow Op1. De sportpresentator denkt dat hij dat echt uitstekend zou doen. “Ik denk dat die rol me goed past.”

Jan Joost van Gangelen © Op1

Het is een beetje de gemeenschappelijke droom van vrijwel elke BN’er: een talkshow presenteren. Ook Jan Joost van Gangelen heeft die ambitie. Hij hoeft niet vijf dagen per week op de buis, maar één avond Op1 zou hem wel goed uitkomen. Als daar interesse voor is, dan mag de publieke omroep hem bellen.

Jan Joost in Op1

Jan Joost wil graag méér doen dan alleen sport. “Ik ben bezig met het maken van een toffe podcast, maar die staat nog in de kinderschoenen. Daarnaast wil ik graag nog een keer iets doen wat afwijkt van wat ik nu doe, iets wat niks met sport te maken heeft.”

Wat dan? “Ik zou heel graag een avond per week Op1 willen presenteren. De boel een beetje opschudden. Dat kan ik echt prima combineren met mijn werk, want over het algemeen ben ik alleen op donderdagavond, zaterdag en zondag druk. Ik denk dat die rol me goed past, eigenlijk.”

Beste presentator

Het is geen geheim dat Jan Joost lijdt aan een ernstige en chronische vorm van zelfoverschatting. Hij noemde zich vorig jaar zomer nog de beste sportpresentator van Nederland.

“Ik vind Wilfred en mezelf de beste. Ja… Dat is echt smaak, omdat ik heel vaak vind dat het saai is bij anderen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Jan Joost van Gangelen voor zich als presentator van Op1?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen