Martien Meiland reageert boos op kritiek: ‘Hoezo gelijk spuien?!’

Martien Meiland herkent zich niet in het beeld dat hij een act zou opvoeren op televisie. Hij hekelt de Uithoornse mensen die in de media uit de school klappen over hoe hij ‘in het echt’ is.

Martien Meiland © SBS 6

De Meilandjes hebben een maand lang in een rijtjeswoning in Uithoorn gewoond voor de opnames van hun nieuwste tv-show Chateau Bijstand. Hierin ervaren ze hoe het is om rond te komen van een bijstandsuitkering. Ze bezochten tal van lokale winkeliers en buurtbewoners, maar die laten zich in de showmedia behoorlijk negatief uit over de tv-familie.

Martien onder vuur

Martien Meiland is er bijvoorbeeld al meermaals van beschuldigd een act op te voeren. Zo zegt de eigenaar van de Uithoornse vestiging van de bekende kaaswinkel Alexanderhoeve dat Martien in het echt heel anders is.

Deze bewuste meneer Arie verklapt in de Story: “Toen Martien een seintje kreeg dat ze zover waren, ging dat handje van hem omhoog en liep hij als Martien Meiland de tv-ster de lunchroom in. Na tien minuten stond hij weer buiten. Het is poppenkast, die act van hem. Martien is nep!”

Wat vindt Martien?

Wat vindt Martien van al die kritiek? Jaïr Ferwerda vraagt het hem voor zijn item in Jinek. “Er was een beetje kritiek op jou, van: is het wel allemaal echt wat we te zien krijgen of is het allemaal een beetje de acteur Meiland?”

Martien geprikkeld: “Mensen hebben al gelijk een vooroordeel. Dan denk ik: hoezo ga jij gelijk al lopen spuien?”

Jaïr: “Het is een beetje een trucje aan het worden nu, de Meilandjes.”

Martien: “Ja, nou, als iemand dat vindt, dan moeten ze dat vinden. Wij hebben gewoon denk ik een heel goed programma neergezet wat tien weken op de buis is en laat ze eerst maar eens kijken en dan een oordeel vellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland wordt continu beschuldigd van acteerwerk. Waar rook is, is vuur?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen