Glennis Grace-dirt niet op straat: undercoveractie Jumbo mislukt

Het is weekblad Privé niet gelukt om dirt over Glennis Grace los te krijgen tijdens een undercoveractie in supermarkt Jumbo. “De mensen zijn werkelijk helemaal dichtgetimmerd.”

Glennis Grace © RTL

De carrière van Glennis Grace staat op een héél laag pitje sinds ze als een soort losgeslagen Tokkie tekeer is gegaan in de Jumbo-vestiging in de Amsterdamse Jordaan. Ze zat samen met haar zoontje drie nachten in voorarrest en daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Wat is er gebeurd en wat staat er op beeld? Bij de Jumbo houden ze de lippen stijf op elkaar.

Undercoveractie

Hoofdredacteur Evert Santegoeds van de Privé heeft een undercoveractie opgezet. “We hebben een paar keer boodschappen gedaan in de Jumbo inmiddels. Gewoon met een volle kar en dan eens een personeelslid aanspreken van: ‘Wat is er nou gebeurd?’ De mensen zijn werkelijk helemaal dichtgetimmerd. Niemand zegt er iets over.”

Evert vindt het vreemd dat er niemand vanuit het Jumbo-kamp lekt naar de media of naar de juicekanalen. “Het is opvallend dat de Jumbo zo stil blijft”, zegt hij op de Telegraaf-site.

Jumbo-foto

Gerard Joling heeft een foto in zijn bezit van hoe de Jumbo eruitzag na Glennis’ bezoek. Evert: “Er schijnt dus een foto te zijn van hoe die winkel eruitzag toen Glennis en haar gang eenmaal waren vertrokken. Ook die is nooit naar buiten gekomen. Het grote wachten is: wat gaat er nu gebeuren?”

Wat denkt Evert zelf? “Dat zij vervolgd gaat worden en binnen afzienbare tijd voor de rechter staat, dat zit er wel in. Dan kun je ook gaan kijken wat de schade zal zijn voor haar carrière, maar die zal echt aanzienlijk zijn. Mensen die dit organiseren wil je over het algemeen niet op je feestje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Glennis Grace geloosd moet worden door de Ladies of Soul?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen