Foto Jumbo-ravage blijkt toch niet van nasleep Glennis Grace

De Jumbo-ravagefoto die door het juicekanaal RoddelPraat is verspreid blijkt tóch niet van de nasleep van Glennis Grace’ bezoekje te zijn. “Het betreft een geplunderd filiaal van vorig jaar.”

Glennis Grace en Jumbo © RTL, YouTube

RoddelPraat plaatste twee weken geleden een foto van een behoorlijk toegetakeld Jumbo-filiaal. ‘Zo zag de JUMBO na Glennis eruit’, kopte de populaire showrubriek van Dennis Schouten en Jan Roos. “Een grote puinzooi waar zelfs het wc-papier niet werd gespaard. Wij wensen de firma Jumbo veel sterkte.”

Geplunderde Jumbo

Die foto, waar Gerard Joling het mogelijk ook over had, blijkt echter níet van de nasleep van het bezoekje van Glennis Grace en haar knokploeg te zijn. Het juicekanaal Reality FBI heeft namelijk ontdekt dat de bewuste foto ook al bij een Omroep Brabant-artikel van vorig jaar staat: ‘Geplunderde Jumbo in Den Bosch gaat snel weer open’.

Het blijkt te gaan om een foto van een tijdens de coronarellen toegetakeld Jumbo-filiaal. “Deze foto werd door verschillende media gebruikt om de vermeende ravage aan te tonen van Glennis Grace’ bezoek aan de Jumbo, toen zij die vermeend kort en klein sloeg met haar gezelschap. Dat wordt weer een rectificatie bij velen 😂”, aldus Reality FBI.

Sneer aan Evert

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds meldde in het weekend nog dat hij de vermeende foto van Glennis’ puinhoop, waar Gerard Joling het over had, nog nooit heeft gezien. “Er schijnt dus een foto te zijn van hoe die winkel eruitzag toen Glennis en haar gang eenmaal waren vertrokken. Ook die is nooit naar buiten gekomen.”

Daarop meldde RoddelPraat: “Wat een koekenbakker die Santegoeds. (…) Oh is dat zo? Is die nooit naar buiten gekomen? Nou vriend, die stond al een tijdje op deze prachtige pagina hoor. Wat ben je nou voor figuur als je dat niet wist.”

Inmiddels is het bericht verwijderd door RoddelPraat.

Undercoveractie

Het is opvallend hoe weinig er is uitgelekt over Glennis’ hysterische bezoekje aan de Jumbo. Evert Santegoeds heeft nog wat undercoverjournalisten met volle boodschappenwagentjes op het filiaal afgestuurd, maar ook daar houdt iedereen de kaken op elkaar.

“De mensen zijn werkelijk helemaal dichtgetimmerd. Niemand zegt er iets over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace ooit weer mag terugkeren in de jurystoelen van The Voice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen