Dries Roelvink walgt van ex-lover Linda de Mol: ‘Niet goed te praten’

Dries Roelvink vindt het wangedrag van Jeroen Rietbergen, tot voor kort de geliefde van Linda de Mol, echt niet goed te praten. Hij denkt ook niet dat ex-zwager John de Mol hem zal vergeven.

Dries Roelvink, Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © NPO

Jeroen Rietbergen heeft zich jarenlang misdragen als bandleider van The Voice of Holland. Jaren geleden kreeg hij een reprimande van John de Mol, maar mocht hij wel gewoon door. Na de onthullende Voice-documentaire van Tim Hofman is het over en uit voor Jeroen. Na dik een maand in een afkickkliniek schijnt hij nog steeds in het buitenland te zijn.

‘Niet goed te praten’

Als het aan Dries Roelvink ligt blijft Jeroen nog even weg. “Ik had niet gedacht dat er achter de schermen van The Voice dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Die man van Linda heeft al toegegeven dat hij seks heeft beleefd met deelnemers en dat kun je niet goedpraten”, zegt de volkszanger in weekblad Party.

Het gedrag van Jeroen is volgens Dries onvergeeflijk. “Zo’n jonge meid is blij dat ze in die show zit en die wil graag een rondje verder; als dan de orkestleider iets met je aan probeert te knopen, moet je als meisje wel heel sterk in je schoenen staan om het niet te doen omdat ze misschien denkt dat ze anders afvalt.”

‘John zal woest zijn’

Dries denkt ook niet dat John zijn ex-zwager ooit nog een klusje zal toeschuiven. “Ik heb John de Mol een paar keer mogen ontmoeten en ik kan me voorstellen dat hij wóedend is op zijn zwager.”

De showbizz ligt aardig overhoop. “Ik had nooit verwacht dat de Amerikaanse taferelen rondom die Harvey Weinstein (…) ook in Nederland zouden kunnen spelen. Jeroen Rietbergen ken ik niet, Ali B heb ik wel vaak ontmoet. Ik zit met spanning en schaamte te wachten wat hij nou precies heeft gedaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Jeroen Rietbergen een tweede kans krijgen in de televisiewereld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen