Anouk Smulders valt mishandelde Jaimie Vaes aan: ‘Heel onhandig!’

Anouk Smulders vindt het heel erg onhandig van Jaimie Vaes dat ze heeft gereageerd op haar brute mishandeling door Lil Kleine. “Ik weet niet of dat de meest handige actie tot nu toe is”, zegt ze.

Anouk Smulders, Jaimie Vaes en Lil Kleine © SBS, Instagram

Jaimie Vaes is een kleine drie weken geleden midden op straat hardhandig mishandeld door haar geliefde Lil Kleine (Jorik Scholten). Tot nu toe hielden beide partijen de kaken stijf op elkaar, maar gisteren liet de beveiliger van de rapper wél van zich horen. Hij riep dat Jaimie een ‘vies wijf‘ is en dat hij in haar gewiekste plannetjes zou zijn getrapt.

Jaimie reageert

Dat kon Jaimie niet over haar kant laten gaan. Ze gaf een reactie aan het juicekanaal Reality FBI, dat niet veel later – om onduidelijke redenen – offline werd gehaald. “Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik”, brieste ze. “Jammer dat dit soort onontwikkelde types een kans krijgen.”

De Telegraaf besloot Jaimie direct op te bellen na die uithaal. Aan de krant laat ze nu weten: “Ik reageer normaal nooit maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltime moeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val te lokken.”

‘Alleen maar verliezers’

Jaimie vervolgt: “Dit zijn Jorik’s daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers.”

Een vrij milde reactie, maar Anouk Smulders van Shownieuws vindt dit héél onhandig van haar. “Heel veel emotie. Ik vond het eigenlijk wel opmerkelijk dat ze reageerde hierop. Ik weet niet of dat de meest handige actie tot nu toe dan is, maar…”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Waarom niet?”

Heetst van de strijd

Anouk, die in december flink op haar donder kreeg vanwege victim blaming in de zaak-Marco Borsato, antwoordt: “Ja, nou, in het heetst van de strijd… Het voelt als een soort verdediging om te zeggen van… Ja, gaat het haar iets brengen? Dat weet ik niet.”

Bart: “Ik vond vooral die opmerking over dat kind zo raar, van: ‘Nu moet ik daar alleen voor zorgen.’ Dat deed ze toch al? Ook de hele zomer lang toen ze alleen op Ibiza woonde?”

‘Dat zijn jouw woorden’

Anouk: “Ik denk juist andersom. Ik moet juist alleen maar aan dat kindje denken, dat ik denk: er wordt van alles heen en weer geslingerd, maar er zit nog steeds een 2-jarig jochie bij.”

Bart: “Misschien is het maar beter dat ze niet meer bij elkaar zijn. Toch?”

Anouk: “Dat zijn jouw woorden.”

Bart verbaasd: “Voor dat kind!”

Anouk zwijgt en kijkt bedenkelijk. Wat een godsgeschenk dat deze vrouw geen maatschappelijk werkster is geworden…

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen