André Hazes jr. verbijstert met nieuwe foto: ‘Hij ziet er niet best uit’

André Hazes jr. laat de mensen behoorlijk schrikken met een nieuwe foto die is opgedoken. Hierop is te zien dat de aan lager wal geraakte volkszanger behoorlijk vermagerd is. “Hij heeft een smal koppie.”

André Hazes jr. © Instagram

De laatste tijd is André Hazes jr. weer behoorlijk aan het feesten, ondanks zijn vermeende verslavingen aan alcohol en cocaïne. Net als vorig weekend, is hij ook dit weekend aanwezig bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Niet op het podium, maar als gast, samen met zijn nieuwe bedenkelijke maatje Wesley Sneijder.

Op foto met fan

Zelf houdt André nog altijd een pauze van social media, maar hij belandde tijdens het concert van gisterenavond wel op een selfie in de Instagram-stories van Chahid Charrak, een pochende badkamerverkoper die graag in BN’er-kringen verkeert. Of, zoals Shownieuws hem noemt, ‘een fan’.

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend, gisteren in Shownieuws: “Tot ieders verbazing was hij vanavond in de Ziggo Dome aanwezig en daar ging hij op de foto met een fan. Kijk, hier, leuk: ‘Topavond maatje, thanks.’”

‘Wat is er gebeurd?’

De juicekanalen maken zich zorgen om deze selfie (zie foto boven). “André, André, André. What happened with you? 🙁”, vraagt Juice Channel zich af.

Juicekanaal Reality FBI: “Veel reacties dat hij er wat slecht uitziet.”

En de roddelwebsite VK Mag: “Zou Yvonne Coldeweijer dan het toch weer bij het rechte eind hebben dat Dreetje bezig is met het beoefenen van een oude hobby van hem?”

Daarmee wordt gerefereerd aan André’s vermeende snuifhobby. Het is geen geheim dat veel cocaïnegebruikers afvallen.

Smal koppie

De sterren van Shownieuws vinden weliswaar dat André er magertjes uitziet, maar weten niet precies of dat goed of slecht nieuws is. Airen Mylene: “Een smal koppie, of zie ik dat verkeerd?”

Anouk Smulders: “Ja, heel smal.”

Bart Ettekoven: “Hij lijkt wel een beetje afgevallen.”

Henny Huisman: “Daar ben ik wel een beetje jaloers op. Hij is erg slank geworden.”

Volgt Henny de beslommeringen van de Hazesjes? “Ja, altijd wel. Daar zorgen ze zelf ook wel voor natuurlijk, want elke scheet die ze laten, staat wel weer in een blad. Van de week las ik weer dat het met die Moon bijna weer goed is en dan heeft-ie opeens weer met die opgespoten lippen. Ik zie alleen maar lippen en een soort Donald Duck.”

Is dit de bedoeling?

BN’er-likker Anouk: “Maar wat fijn dat we hem weer zien überhaupt!”

Henny: “Ja, dat is belangrijk, want hij was niet in orde.”

Airen: “Maar hij ziet er weer lekker in z’n velletje uit.”

Daar twijfelt Henny aan: “Als het de bedoeling is om zo slank te zijn…”

Is de vermagering van André nou goed of slecht nieuws? Eigenlijk kan maar één iemand het verlossende antwoord geven, maar hazoloog Yvonne Coldeweijer ligt volgens goed geïnformeerde spionnen nog met een kater op bed.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat André Hazes jr. er goed of juist níet goed uitziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen