Ali B pakt de draad weer op, plaatst lachende foto op Instagram

Het lijkt erop dat Ali B na een stilte van bijna twee maanden de draad weer op wil pakken. Voor het eerst sinds hij is beschuldigd van verkrachting, heeft hij een foto in zijn Instagram-stories geplaatst.

Ali B © Instagram

De carrière van Ali B ligt op zijn gat sinds er twee aangiftes van verkrachting tegen hem liggen. Als een van de sleutelfiguren in de misbruikrel rondom The Voice of Holland wordt hij tegenwoordig door de meeste mensen uitgekotst. Aangezien de rapper in ons land met de nek zal worden aangekeken, verstopt hij zich al maanden in Dubai.

Ali geniet van Dubai

Dat Ali in Dubai van het goede leven geniet, is geen geheim. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer plaatste onlangs nog foto’s van hoe hij met zijn gezinnetje aan het zwembad van een ontzettend duur hotel ligt. Daar was de vrouw van Ali B flink pissig over, omdat zij privacy wenst.

De juicekanalen plaatsen al geruime tijd foto’s van Nederlanders die Ali in Dubai spotten. Heel vaak is hij moederziel alleen te vinden in de Dubai Mall, het op een na grootste winkelcentrum ter wereld. Daar loopt hij dan behoorlijk laveloos in de rondte.

Eerste foto

Nu heeft Ali voor het eerst in bijna twee maanden weer eens zélf een foto op Instagram geplaatst. In zijn stories poseert hij op de Dubai Expo 2020, de wereldtentoonstelling die aan het eind van de maand ten einde komt.

Ali heeft een Nike-shirtje aan en draagt een schoudertasje. Ook steekt hij twee vingers op en lacht hij breeduit. “Ali laat wat van zich horen!”, analyseert showbizzkenner Farja Farvardin.

En het juicekanaal Reality FBI: “Hij durft het langzaam weer aan.”

Noot

Ter verduidelijking: Eigenlijk zou de Dubai Expo 2020 in 2020 plaatsvinden, maar vanwege de coronacrisis werd het evenement uitgesteld. De organisatie bleef wel vasthouden aan de naam Dubai Expo 2020. De tentoonstelling zit momenteel in zijn zesde en laatste maand. Het gaat hier dus niet om een oude foto van Ali B uit 2020.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt u misselijk van Ali B?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen