Ali B mogelijk niet meer terug naar Nederland: ‘Verstandig idee’

Ali B keert niet meer terug naar Nederland. Hij heeft grond gekocht in Marokko en gaat daar een huis op bouwen. Althans, dat meldt een ‘familielid’ van de rapper aan Yvonne Coldeweijer.

Ali B © Instagram, RTL

Al maanden houdt Ali B zich op in Dubai omdat hij in Nederland niet meer over straat kan nu er meerdere aangiftes van verkrachting tegen hem zijn gedaan. Hij is sinds vorige week wel weer begonnen met instagrammen en gisteren wenste hij zijn volgers nog een ‘fijne dag’. Werkt hij aan een comeback? Of blijft hij voorgoed weg?

Verstandig idee

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer meldt dat Ali voorlopig niet meer terugkeert naar ons land. “Ik kan je vertellen: we zijn voorlopig van hem af, want wat is mijn scoop? Ik heb gehoord van een familielid van Ali B dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland”, zegt ze in De Popcorn Show.

Ze vervolgt: “Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, als in dat zijn de woorden van het familielid, en hij is dus van plan om daarheen te verhuizen zodra deze woning dus af is en daar voorgoed te verblijven. Aal zegt ‘de groeten, ik kom niet meer terug’. Dat lijkt mij ook een zeer verstandig idee.”

Lekker in Marok

Moet Ali niet naar ons land komen om verhoord te worden door de politie? “Hij moet natuurlijk nog wel voorkomen, lijkt mij, ooit. Als hij vervolgd gaat worden, want daar weten we nog steeds niets van. Dat is nog niet bekendgemaakt en heel veel mensen wachten daar natuurlijk nu op.”

“Maar het plan is dus in elk geval dat Aal daar dus heen gaat en lekker in Marok blijft”, vervolgt ze. “Zeg nooit nooit, maar voorlopig lijkt hij niet meer terug te keren naar Nederland. Bye bitch!”

Geen zorgen

Maakt Ali zich geen zorgen over de aangiftes? “Het familielid geeft aan dat zij zich op geen enkele manier zorgen maken. Zeker de advocaat van Aal heeft gezegd: ‘Joh, deze meiden die jou beschuldigen van verkrachting hebben zelf helemaal geen nee gezegd, dus…’ Dat vind ik nogal arrogant. Ze maken zich dus echt totaal geen zorgen hierover.”

“Dan hoop ik toch dat zo’n rechter los van de wet… De rechter gaat toch ook wel in acht nemen dat er een machtspositie was neem ik aan? Waarom bagatelliseren jullie dat zo? Het kan nog wel eens interessant gaan worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen