Tatum Dagelet steunt kritiek Maxim Hartman op Nikkie de Jager

Tatum Dagelet spreekt als enige bekende Nederlander haar steun uit aan Maxim Hartman na zijn beledigende kritiek op Nikkie de Jager. “Make-up is niet nodig om mooi te zijn”, aldus de presentatrice.

Tatum Dagelet, Maxim Hartman en Nikkie de Jager © Instagram, RTL

Maxim Hartman vindt dat Nikkie de Jager ‘het uiterlijk van steeds meer mensen verpest’, omdat ze het gebruik van make-up zou propageren. Zelf ziet Nikkie er volgens de RTL Boulevard-deskundige uit als een ‘ordinaire Poolse prostituee‘. “Laten we (…) onze kinderen beschermen tegen deze kwalijke praktijken.”

Richard en Farja woest

De uitspraken van Maxim, met name de Poolse-prostituee-belediging, komen hem op veel kritiek te staan. Zo zegt Richard Groenendijk: “Een mening is opgebouwd uit een aantal onderbouwde argumenten die er voor bedoeld zijn de (maatschappelijke) discussie een stapje vooruit te helpen. En brutale belediging is iets ánders dan een mening he. Zucht.”

En Farja Farvardin laat op zijn juicekanaal FawryNotSawry weten ook verbijsterd te zijn. “Maxim Hartman, waar máák jij je druk om? Als vrouwen make-up willen gebruiken of zelfs hun gezicht helemaal willen schminken en elke dag met een roze kop willen rondlopen, láát mensen dan lekker hun ding doen! Waar de f°ck kun je je druk om maken, vraag ik me af!”

‘Hij wil ophef!’

Maxim is fake, vindt Farja. “Ik snap niet waar hij moeilijk over doet. Laat mensen lekker in hun waarde joh, waar kun je je druk om maken vent? Het is net alsof hij elke keer iets controversieels wil zeggen, weet je wel? Snap je wat ik bedoel? Hij wil iets zeggen zodat hij een reactie kan uitlokken en waardoor hij weer in de picture kan komen.”

“Dat gevoel heb ik een beetje bij hem. Hetzelfde gevoel heb ik ook bij Emma Wortelboer, weet je? Altijd reacties proberen uit te lokken door gekke dingen te doen. Ja, who cares? Laat mensen lekker hun leven leven. Als ze make-up op wil doen, draagt ze lekker make-up, wat kan jou het schelen?”

Tatum eens met Maxim

Tatum Dagelet is het wél eens met Maxim. “Waar ik het mee eens ben Maxim, is dat ze steeds jonger volgeplamuurd zijn, achterlijke Bambi-wimpers hebben en veel te jong lippen volspuiten. Dankzij social media. Ik denk ook dat we het een halt moeten toeroepen en onze kinderen moeten beschermen. Deze hulpmiddelen zijn niet nodig om mooi te zijn.”

Maxim heeft de reactie van Tatum geliket. Kennelijk vindt Tatum het niet zo erg dat Maxim de veelgeprezen Nikkie vergelijkt met een Poolse prostituee. Zelf staat Maxim daar ook nog steeds achter: “Ik wist al dat deze meninkjes zouden komen. Zo voorspelbaar. Zo wokie. En zo onzinnig.”

Medelijden

Zangeres Rachel Kramer heeft vooral medelijden met Maxim. “Ohhh, zure vrouw (bedoelt Maxim, red.), pisstraal niet zo! Er is geen make-upje oftewel ‘stucwerk’ te krijgen wat jouw smoeltje nog kan redden.”

Er zijn ook veel mensen die RTL Boulevard aanspreken op het gedrag van Maxim. “Tijd om deze man te schrappen”, klinkt het. Maxim daarop: “Haha, the cancelclub. Zo sneu.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen