Maxim Hartman kotst op Nikkie de Jager: ‘Lijkt op Poolse prostituee’

Maxim Hartman vindt dat Nikkie de Jager te veel make-up op haar gezicht doet en daarom een slecht voorbeeld is voor andere transgendervrouwen. “Ze lijkt wel op een Poolse prostituee.”

Maxim Hartman en Nikkie de Jager © RTL

Nikkie de Jager is over de hele wereld bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, waarop ze video’s maakt over make-up. Ze kwam vorig jaar vanwege chantage uit de kast als transgender en is sindsdien een groot voorbeeld voor die gemeenschap. “Iedereen is altijd zo vol lof over Nikki Tutorial”, klaagt Maxim Hartman nu.

Poolse prostituee

Al die lofbetuigingen aan het adres van Nikkie wekken ergernis op bij Maxim, laat hij blijken op Instagram. “Oh ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren. En ze is bij iedereen al langs geweest. Alle Wn-ers. Nee, ik ben daar niet jaloers op.”

Maxim vindt Nikkie een slecht voorbeeld. “Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostitué. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën”, briest hij.

Waarschijnlijk bedoelt Maxim hier ‘prostituee’. Prostitué is namelijk de mannelijke variant van prostituee en het gebruik daarvan zou wel héél onnodig grievend zijn.

Oplichterij

Al die make-up is walgelijk, vervolgt Maxim. “Laten we deze milieu-onvriendelijke trend een halt toeroepen. En onze kinderen beschermen tegen deze kwalijke praktijken. Op Zapp komt er binnenkort een nikki show voor kinderen. Omg!”

“Let op: Ik zeg dit dus niet als uitlokking om tegenin te gaan. Ik heb geen act. Ben je het niet met mij eens; hou het lekker voor je of pleur op. Alvast bedankt. Ps. Alle make up is oplichterij!”

‘Wat ben jij zielig!’

Veel volgers van Maxim zijn het met hem eens, maar er is ook kritiek. Zo zegt Alaiarose: “Wat ben jij zielig. Hoeveel beledigingen kun je wel niet in één stuk tekst maken, en dan maak jij je druk om háár?”

Priscilla zegt: “Heb je nu je hartje kunnen luchten? Voel je je nu beter? Heb een kleine tip voor je, staat het je niet aan kijk er niet naar. Walgelijk deze post.”

En Myrthe: “Wat zielig dat je iemand zo aanvalt. Helemaal als je weet wat voor een (pest)verleden zij heeft gehad. Zij is een voorbeeld voor velen. En haar make-up is haar handelsmerk. Ik vind jouw post echt stuitend!”

Instagram

Het bericht van Maxim:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen