André Hazes jr. tóch niet terug naar Monique: ‘Hij wil lekker feesten’

André Hazes jr. is inmiddels tóch niet meer bezig om voor de zoveelste keer het hart van Monique Westenberg te veroveren, weet hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Hij wil gewoon lekker feesten.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Een maand geleden maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat André Hazes jr. en Monique Westenberg het officieel weer met elkaar proberen. Zij wilde die hernieuwde poging echter nog even geheimhouden, aldus de juicekoningin. Twee weken geleden stelde Yvonne dat Monique het land aan het voorbereiden is op een tweede zwangerschap.

Compleet afgehaakt

Nu de lockdown voorbij is en de clubs weer open zijn, vervalt André echter weer in zijn oude gedrag. Hij is alweer rokend gespot en zit ook weer aan de alcohol. En nu? “Wat denk je? We zijn natuurlijk weer twee weken verder. En Hazesweken lopen altijd wat vlotter dan onze weken… André is namelijk inmiddels weer compleet afgehaakt”, zegt Yvonne op haar juicekanaal.

Maar hij was toch de hele tijd bij Monique? “Monique had coroon en had wat hulp nodig met het ophalen van mini Dré uit school. André heeft hem met moeite een paar keer opgehaald, maar het ging allemaal niet van harte. Kwam vaak te laat of kwam niet opdagen. Ook is hij ineens weer dagelijks in de sportschool in Vinkeveen te vinden… Here we go again!”

Terug bij Rachel

Ook is André toch ineens weer bij Rachel gaan wonen, aldus Yvonne. “En is de woordenwisseling tussen hen weer bijgelegd (met nieuwjaar was André boos op z’n moeder omdat Ras altijd Monique afkraakt en hij was er klaar mee). Nu zijn ze zelfs met de verjaardag van de vriendin van Ras uit eten gegaan afgelopen weekend.”

André vond het belangrijker om met dit groepje te gaan feesten dan even bij Moon en hun kind langs te gaan, weet Yvonne. “Lekker met Wesley Sneijder op stap. En het lijkt altijd of André dan weer herinnerd wordt aan hoe aantrekkelijk hij dames vindt van zijn eigen leeftijd. Hij is erg snel onder de indruk en in één klap is hij Moon dan weer vergeten. Erg zuur.”

‘He’s not that into you!’

Het begint nu echt sneu te worden, vindt Yvonne. “Moon, dit gaat nu elke keer zo. Ik heb er al 16 video’s over gemaakt. In the end kiest hij nooit voor je! Zelfs na het drama met Sarasoel koos hij nog voor een random andere meid in plaats van voor jou. Zelfs daarna heb je hem wéér voor de zesde keer teruggenomen en nu is hij wéér aan het afhaken.”

“Je bent voor hem zijn vertrouwde, veilige thuis en daarom ben je zijn ‘verstandige keuze’. Maar eigenlijk, diep van binnen, wil hij je niet. Girl, het is zooo hard maar zooo waar; HE’S JUST NOT THAT INTO YOU!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de Haza-saga een beetje saai geworden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen