Özcan Akyol vindt nieuwe show Beau van Erven Dorens armoedig

Özcan Akyol is niet onder de indruk van het RTL 4-programma Lago di Beau, waarin Beau van Erven Dorens elke aflevering twee BN’ers een zonnige egotrip bezorgt. “Het is armoedig.”

Beau van Erven Dorens en Özcan Akyol © RTL, NPO

Beau van Erven Dorens wordt altijd enorm geprezen vanwege de programma’s die hij maakt met gewone mensen. Over zijn nieuwe show Lago di Beau, waarin hij bekende Nederlanders ontvangt aan het Italiaanse Comomeer, is men veel minder enthousiast. René van der Gijp maakte er al gehakt van en Jan Uriot vindt het programma maar traag.

Kringlooptelevisie

Ook VARAgids-lezer Cor is absoluut niet enthousiast, laat hij weten in de brievenrubriek van Özcan Akyol. “Ben jij ook zo onder de indruk van Beau aan het Como meer?”, vraagt hij zich cynisch af. “Wanneer ik het programma bekijk, denk ik met heimwee aan Rik Felderhof.”

Dan: “Bij Beau stellen de gesprekken niets voor. En het gestuntel in en uit het bootje is irritant. Youp heeft weer gelijk, het is kringlooptelevisie.”

Armoedig

Daar blijkt Özcan het helemaal mee eens te zijn. “Ik vind eigenlijk nagenoeg alles wat ze momenteel op RTL 4 maken armoedig en ongeïnspireerd. Misschien heb ik de lat te hoog gelegd. En ben ik naïef. Maar je wilt het liefst dat televisie beklijft, dat we er dagen later nog steeds over napraten, zoals de onthullingen van Tim Hofman onlangs.”

“Wat we nu dikwijls voorgeschoteld krijgen, is eigenlijk een paar uur later alweer vergeten. Iedereen doet elkaar maar na. Bij SBS 6 hebben ze zelfs de steigers van Matthijs gaat door gejat in een nieuw muziekprogramma. Het is eerloos en kansloos.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen