Erica Meiland verbijsterd over kritiek tv-collega: ‘Hij is toch homo?!’

Erica Meiland is verbijsterd over de kritiek die ze van realityster Willem Reimers heeft gekregen. Ze had dat totaal niet van Herman den Blijkers collega verwacht. “Hij is toch homo?”, roept ze.

Willem Reimers en Erica Meiland © RTL

Willem Reimers, bekend van de programma’s van Herman den Blijker, kijkt niet graag naar de programma’s van Erica en Martien Meiland. “Ik ben niet gecharmeerd van de Meilandjes”, zei hij eerder in de Weekend. “Ik kijk er niet naar, want ik vind dat geblèr zo verschrikkelijk. Die Martien vind ik het ergst van de familie.”

‘Hoe ranzig?!’

Wat is er dan zo erg aan Martien? “Ik word ziek van dat ‘wijnen wijnen wijnen’ en ‘wat goed!’. Hij werd Televisietalent van het Jaar, nou, ik wist niet wat ik hoorde, toen met de Televizier-Ring.”

Dat hij getrouwd is met Erica, begrijpt hij totaal niet. “Ik snap die verhouding niet. Getrouwd, terwijl ze allebei ook een partner mogen, hoe ranzig wil je het hebben? Ik ben een beetje te ouderwets, vrees ik. Maar als dat hun oplossing is, moeten ze het zelf weten, en ze verdienen er geld mee. Ik wilde dat ik zo slim geweest was als zij.”

Erica reageert

Wat vindt Erica ervan dat Willem Reimers haar relatie met Martien ranzig noemt? Het schiet bij haar totaal in het verkeerde keelgat. “Maar hij is toch homo?”, zegt ze, ook in de Weekend.

Juist dán zou hij moeten begrijpen hoe hun huwelijk in elkaar steekt, aldus Erica. Willem is echter al vijftig jaar getrouwd met zijn vrouw Jenny. “Wat zeg je, is hij getrouwd met een vrouw?! Dan begrijp ik zijn kleding niet. En als hij het nu nog niet begrijpt moet hij mijn boek maar lezen, dan wordt het hem allemaal duidelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Erica Meiland graag zien als vaste talkshowgast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen