Natasja Froger woest op René: ‘Dames en heren, RENÉ FROGER!!!!’

Natasja Froger lijkt met die eeuwig overpeinzende expressie de meest begripvolle vrouw van het land, maar niets is minder waar: ze heeft manlief René verbaal gemarteld vanwege zijn sterallures.

René en Natasja Froger © RTL

Critici verwijten René Froger wel eens een arrogante kop te hebben en daar blijkt zijn vrouw Natasja het dus hartgrondig mee eens. Sterker nog: met die kop wilde hij vroeger ook nog wel eens thuis komen. Een mens wordt er niet leuker van als iedereen je op een voetstuk zet, aldus Natasja in gesprek met de Vrouw.

RENÉ FROGER!!!!

Natasja heeft René direct met zijn beide voetjes op de grond gezet. “O, maar dat beeld herken ik helemaal. Als iedereen je behandelt of je de paus zelf bent, ga je zelf ook geloven dat je geweldig bent. Dat heb ik altijd onmiddellijk de kop ingedrukt. Dan kon hij af en toe met zo’n kop binnenkomen, dat ik dacht: wacht heel even.”

Wat deed Natasja dan? Dan begon ze voor z’n gezicht te blèren alsof ze een soort Martijn Krabbé in de battle-ronde van The Voice was: hilarisch. “Dan ging ik voor hem staan en kondigde ik hem aan alsof hij ging optreden voor een volle zaal: ’Dames en heren, RENÉ FROGER!!!!’ Dan kon hij me haten en wel een vaas naar mijn hoofd gooien.”

Spiegel voor René

Die vaas gooide René gelukkig nooit en dat is maar goed ook, want Natasja’s servies is ontzettend antiek. Maar… Pakt Natas onze volkszanger niet wat te hard aan? “Nee, zeg, kom dan gewoon binnen, als mijn man en niet als de artiest! De volgende dag zegt hij dan wel: ’Wat heerlijk dat je me steeds een spiegel voorhoudt.’ Gelukkig is dat snel overgegaan.”

Inmiddels communiceren Natasja en René gewoon weer normaal met elkaar. “Als je mensen verliest, ziek wordt – René prostaatkanker, ik een hersenvliesontsteking waarbij ik bijna het leven liet – dan ga je je snel realiseren dat succes maar een onderdeel is van je leven, je bént niet je succes. Het is in elk geval niet zaligmakend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René Froger die een vaas wil gooien naar Natasja Froger. Jammer dat hier geen camera bij was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen