Natasja Froger onthult: ‘Ik gebruik al sinds 1991 hetzelfde servies’

Natasja Froger is heel erg gewoon gebleven. De 56-jarige presentatrice voelt zich bijvoorbeeld absoluut niet te goed voor gedateerde spullen. Zo gebruikt ze al sinds 1991 hetzelfde servies.

Natasja Froger © RTL

Waar andere BN’ers graag voortdurend met de nieuwste spulletjes pronken, heeft Natasja Froger daar niets mee. Deze presentatrice is namelijk Heel Gewoon Gebleven. Op de LINDA.-vraag of ze veel geld uitgeeft aan keukenspullen, antwoordt ze onomwonden: “Totaal niet, ik gebruik nog steeds het servies dat we in 1991 voor ons huwelijk kregen.”

Broccolikipschotel

Natasja heeft niets met al die dure dingen voor in de keuken. “Van al die peperdure keukenspullen begrijp ik niets. Ik ben er ook te praktisch voor. Dan denk ik: waar moet ik het in godsnaam kwijt?”

Hopelijk zijn haar pannen iets minder gedateerd, want daar leeft Natasja zich behoorlijk op uit. “Ik maak vaak stamppot, broccolikipschotel, risotto of een verspakket uit de supermarkt. Op zaterdag halen we graag gebakken vis. René kookt ook regelmatig en eet het liefst alle dagen pikant.”

Patatje bij Beo

Nou, die kennis pakken we toch maar mooi mee op deze druilerige woensdagochtend. Door naar hun afhaalgewoontes. “Op zondag eten we nog steeds met het bord op schoot om Studio Sport te kunnen kijken. Dan halen we een patatje van snackbar Beo in Laren, een broodje shoarma in Bussum of Chinees in Hilversum.”

Zegt Natasja dit nou allemaal voor de bühne? Is decadentie hen dan helemaal vreemd? Ah, nee, toch niet. Het peperdure sushirestaurant The Red Sun noemt Natasja hun ‘clubhuis’. “We proberen er minstens één keer per maand te eten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Natasja Froger gebruikt al dertig jaar hetzelfde servies. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen