Maxim Hartman hekelt fans Nikkie de Jager: ’12-jarige k*tmeisjes’

RTL Boulevard-ster Maxim Hartman richt zich na het beledigen van Nikkie de Jager nu ook op haar jonge fans. Dat zijn volgens hem 12- tot 15-jarige ‘k*tmeisjes’. “Ze zijn zwakbegaafd”, zegt hij.

Nikkie de Jager en Maxim Hartman © RTL

Maxim Hartman is tegen make-up en daarom walgt hij van Nikkie de Jager, die op haar YouTube-kanaal ‘NikkieTutorials’ veel content maakt over gezichtsversiering. Daar kotst de RTL Boulevard-verslaggever op, zei hij eerder: “Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostitué.”

Poolse ambassadeur

De uitspraken van Maxim zijn hem op ongelooflijk veel kritiek komen te staan, maar hij kan daar niet goed mee omgaan. Toen hij bijvoorbeeld werd aangesproken door columniste Aaf Brandt Corstius, riep hij dat haar overleden vader een ‘t*ringhond‘ was. Inmiddels heeft hij op Instagram álle kritiek op zijn uitspraken onzichtbaar gemaakt.

Vandaag haalt Maxim een oud nieuwsbericht uit 2020 aan, waarin vermeld staat dat Nikkie ambassadeur wordt van de Verenigde Naties. Daar schrijft hij bij: “Wow gefeliciteerd! Ze mag hopelijk naast de Poolse ambassadeur zitten en zal heel vroeg op moeten staan om haar make up te moeten doen. Schijnt minstens 2,5 uur te duren voordat alles erop zit.”

K*tmeisjes

Wederom een lelijke sneer dus over het uiterlijk van Nikkie. “Geen haat! Slechts bewondering voor haar dedication”, zegt hij zelf.

Dan richt hij zich op de jonge fans van Nikkie: “Veel Haat wel naar alle kutmeisjes van 12 -15 jaar (en dat zijn er veel) die dwepen met nikki en zwakbegaafd zijn.”

Inmiddels laat Maxim geen reacties meer toe op zijn Instagram-account. “Reacties staan even uit omdat er maar 1 de absolute baas is en dat ben ik!!”

Instagram

De nieuwste Instagram-post van Maxim kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen