‘Nick Schilder gedraagt zich zeer verdacht, Men’s Health-cover nep?’

Nick Schilder gedraagt zich zeer verdacht rondom de presentatie van zijn eigen Men’s Health-cover, constateert Privé-sterjournalist Jan Uriot. “Ik wantrouw een hoop, maar dit ook.”

Nick Schilder en Jan Uriot © Men's Health (l), YouTube (r)

Na Simon Keizer heeft nu ook Nick Schilder een eigen Men’s Health-cover gescoord. Waar hij vorige maand nog een redelijk bescheiden torso liet zien in het programma Lago di Beau, staat Nick nu ineens helemaal strak van de spieren. En dat vindt Privé-sterjournalist Jan Uriot toch een beetje raar.

Jan wantrouwt Nick

Jan wantrouwt het allemaal een beetje, zegt hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Ik wantrouw een hoop, maar dit ook. Kijk, onze verslaggever Max staat met hem te praten. Dan denk ik: als je nou staat te praten… Mart Hoogkamer zou bijvoorbeeld dat hemd omhoog gegooid hebben en die zou zeggen: ‘Kijk, dit is het dan.’ Maar dat doet hij niet.”

Er is iets vreemd aan de hand rondom Nick en zijn sixpack, aldus Jan. “Hij heeft het in andere programma’s ook niet gedaan en dan denk ik: ik vertrouw het niet. Jij gelooft dat dit van hem is?!”

Aandachtstrekker

Het is sowieso een beetje aandachtstrekkerij van Nick om half naakt op de cover van de Men’s Health te gaan staan, vindt Jan. De Privé-ster wijst erop dat hij zelf ook behoorlijk is afgevallen, maar ook niet gelijk om een cover vraagt.

Jan: “Ik ben zelf tien kilo afgevallen in vier weken tijd en ik hoef ook niet op de cover van iets te staan. Het is wel een beetje van: kijk ons eens even, hè?”

Interview

Het Telegraaf-interview met Nick waarin hij zijn shirt aanhoudt:

Cover

De cover van Men’s Health met in de comments zwijmelende BN’er-vrouwen als Wendy van Dijk, Britt Dekker en Shelly Sterk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Uriot vindt Nick Schilder een aandachtstrekker. Heeft u hetzelfde gevoel bij deze Men's Health-cover?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen