Dennis Schouten: ‘Ook Ali B heeft verhouding gehad met Maan’

Dennis Schouten heeft vernomen dat ook Ali B een geheime verhouding heeft gehad met Maan de Steenwinkel. “Ik weet niet of het handig is om te vertellen”, zegt hij in zijn programma RoddelPraat.

Jan Roos, Ali B en Dennis Schouten © YouTube

Het is niet bepaald de eerste keer dat Maan de Steenwinkel ervan wordt beschuldigd een affaire te hebben gehad met een getrouwde man. De geruchten dat ze het met haar Voice-coach Marco Borsato zou hebben gedaan gaan al véél langer. Maar nu wordt ze er dus ook nog eens van beticht het bed te hebben gedeeld met Voice-coach Ali B.

Ali en Maan

Het gerucht wordt de wereld in geholpen door Dennis Schouten. “Ik weet niet of het handig is om te vertellen, maar ik zit dus op de sportschool en daar komen dus andere ‘BN’ers’. Daar komt een bekende Almeerder en die vertelde dus dat hij het zo raar vindt dat het nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan”, aldus de presentator in RoddelPraat.

Co-host Jan Roos verbaasd: “Hè?”

Dennis: “Ja, dat Ali B een structurele vreemdganger is en dat hij ook met Maan is gegaan.”

‘Marco’s Maan?!’

Jan, voor wie Maan vroeger wel eens heeft opgepast: “Met mijn Maan? Mijn oppas-Maan? Marco’s Maan? Ehhh, dat zegt een BN’er? Wie?”

Dennis: “Nee, dat kan ik niet zeggen. Nee.”

Jan: “Ja, want anders gaat Maan straks ook het OM bellen om onderzoek naar die bronnen te doen. Dan kun je beter nu zeggen wie het is.”

Dennis: “Nee, dat zeg ik niet.”

Charly Luske

Komt het gerucht van Charly Luske vandaan? Hij komt ook uit de Voice-stal. “Hahaha, Jan, het is echt heel vervelend dit! Dit is echt heel vervelend!”

Jan: “Ja, Charly Luske? Ja, dat dacht ik al.”

Dennis: “Nee, dat zeg ik niet. Nee, niet Charly. Wist je dat Charly ooit met Tanja Jess in Nederhorst den Berg woonde en daar zijn ze weggevlucht, naar Almere, omdat Nederhorst den Berg te wit was? Dat klopt. Maar het was niet Charly.”

Jan: “Jij vertelt altijd dat er een BN’er op jouw sportschool zit en dat is Charly Luske. Dus welke BN’er kan het anders zijn?”

Juvat

Dennis: “Juvat traint daar ook. Maar, voordat er mensen boos worden, dat zijn níet de mensen die hebben gezegd dat Ali B met Maan zou gaan. Mogelijk zelfs toen Maan ook nog minderjarig was.”

Jan: “Weet je wat ik heb gehoord over Ali B? Dat hij een schijnhuwelijk heeft met Bregje, omdat hij eigenlijk toch meer from the other side is.”

Dennis: “Ja, dat heb ik ook in de sportschool gehoord. Ik zeg niet van wie, maar dat heeft iemand mij in de sportschool vertelt. Dan weet jij wel wie het is.”

RoddelPraat

Dennis en zijn uitspraken kunt u terugzien vanaf 25:45:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen