Evert Santegoeds zegt recht in de camera sorry tegen Wesley Sneijder

Evert Santegoeds heeft recht in de camera van Shownieuws zijn excuses aangeboden aan Wesley Sneijder. Het programma heeft flink geblunderd en begon daarom gisteren met een rectificatie.

Wesley Sneijder en Evert Santegoeds © SBS 6

André Hazes jr. en Wesley Sneijder waren een krappe twee weken geleden als omstanders betrokken bij een opstootje in Amsterdam. De beelden daarvan zijn – hoe kan het ook anders – gelekt via de juicekanalen, in dit geval Reality FBI. Ook Shownieuws heeft de beelden uitgezonden, maar omcirkelde per abuis een van de vechtersbazen alsof het Wesley was.

Rectificatie

Het broertje van Wesley Sneijder, Rodney, heeft zich daar behoorlijk boos over gemaakt. Kennelijk heeft Wesley zelf ook contact opgenomen met Shownieuws, want gisteren begon het programma met een uitgebreide rectificatie.

Presentatrice Annemarie Brüning: “We beginnen de show vanavond met een rectificatie van gisterenavond.”

Evert Santegoeds: “Ja, en dan kom je automatisch bij mij terecht. Gisterenavond hebben we beelden laten zien van een opstootje in Amsterdam waar Wesley Sneijder en André Hazes bij betrokken waren. Daarbij is er een fout gemaakt toen we dat filmpje instartten.”

‘Sorry, Wesley’

Wat is er fout gegaan? “Er is een cirkeltje gezet om het verkeerde hoofd, zodat je de indruk krijgt – terwijl ik juist zat te vertellen dat Wesley bezig was om de ruzie te voorkomen – dat hij daar wél een klap voor zijn hoofd kreeg en er wél ernstig bij betrokken was. Dat is dus niet het geval.”

Evert liet het fragment nogmaals zien, maar nu werd de juiste persoon aangewezen als Wesley. “Dit is de juiste Wesley, hoop ik dan maar, die we nu laten zien.”

Dan recht in de camera: “Het was knap stom dat het gisteren fout ging en daarom zeggen we ruimhartig: sorry, Wesley Sneijder.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen