Broertje Wesley Sneijder ergert zich dood aan Shownieuws

Rodney Sneijder, het broertje van Wesley Sneijder, ergert zich aan de sensatiezucht van Shownieuws. Hij vindt dat het programma de vechtpartij waar Wesley getuige van was wel héél erg opblaast.

Wesley en Rodney Sneijder © Instagram

André Hazes jr. en Wesley Sneijder waren anderhalve week geleden getuige van een vechtpartijtje bij de achteringang van de Chin Chin Club in Amsterdam. Er zijn opnames van gemaakt en die beelden zijn maandag uitgelekt via het juicekanaal Reality FBI. Een dag later, gisterenavond, nam Shownieuws deze beelden mee in de uitzending.

Shownieuws teast kijker

Het leek Shownieuws een goed idee om de beelden van het vechtpartijtje helemaal tot het eind van de uitzending te bewaren, zodat de mensen zouden blijven hangen. Gedurende de hele uitzending werd de spanning opgebouwd: hebben André en Wesley zich misschien ook misdragen? Ze lieten die vraag handig in de lucht hangen.

Welnee. Iedereen die de beelden al lang en breed had gezien op internet, wist al dat André en Wesley slechts van dichtbij getuige waren van het opstootje. Weinig spannends dus, maar Shownieuws hield de kijker drie kwartier lang aan het lijntje.

Kritiek van Rodney

Flauw, vindt Rodney. Hij schreef tijdens de uitzending in zijn Insta-stories: “Shownieuws: ‘Wesley en André betrokken bij HEFTIGE vechtpartij.’ Waar zien jullie een heftige vechtpartij 😂. Jullie moeten je schamen serieus. Voor de mensen die het filmpje nog niet hebben gezien en nu voor de buis zitten: blijven kijken hoor hij is heel spannend! 🤣”

Rodney bleef ook kijken en kon zijn ogen niet geloven: Shownieuws leek namelijk niet helemaal door te hebben wie nou precies Wesley was in het filmpje. De redactie had namelijk de man omcirkeld die aan het vechten was. Rodney: “Doe jullie huiswerk voortaan wat beter Shownieuws, dit is Wesley niet!”

Albert kritisch

Het opvallendste aan dit verhaal is dat juist Albert Verlinde tijdens het item over dit filmpje zo kritisch was over andere media die dit verhaal zouden opblazen. “Het is wel heel vervelend, want het nieuws op sommige sites van: ‘Betrokken bij vechtpartij’, waardoor je automatisch denkt dat ze er een rol in hebben.”

Dat Shownieuws net drie kwartier lang precies hetzelfde had gedaan, liet Albert voor het gemak buiten beschouwing.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen