Chantal Janzen ontvolgt Lil Kleine, Bas Smit verwijdert filmpje

Lil Kleine is enkele tientallen BN’er-volgers kwijtgeraakt op Instagram sinds hij is opgepakt voor de mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Ook Chantal Janzen heeft op ‘unfollow’ gedrukt.

Chantal Janzen en Lil' Kleine © RTL

Het lijkt erop dat er onder BN’ers een bredere beweging staat van sterren die echt helemaal niet meer geassocieerd willen worden met Lil Kleine. Nu op beeld staat hoe zo’n mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes er precies uitziet, wijken de sterren stuk voor stuk van zijn zijde. Ook voor Chantal Janzen is de maat vol.

Chantal ontvolgt

Chantal, die ooit in bed lag met Lil Kleine voor een tv-programma op RTL 4, heeft Lil Kleine ontvolgd. Andere sterren die de rapper hebben ontvolgd sinds hij is aangehouden zijn onder meer Jamai Loman, Tim Hofman, Nick Schilder, Danny de Munk, Britt Dekker, Wendy van Dijk, Shelly Sterk en Beau van Erven Dorens.

Ook Nicolette Kluijver, Waylon, Elise Schaap en Leonie ter Braak hebben Lil Kleine ontvolgd. Daarmee geven ze het signaal af dat ze helemaal klaar zijn met de rapper sinds de nieuwste mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes.

‘Niet normaal’

Een aantal BN’ers spreekt ook in de media zijn of haar afschuw uit over het geweld door Lil Kleine. Zo zegt ‘Bachelor’ Thomas van der Vlugt, die Lil Kleine ook heeft ontvolgd, bij Beau: “Als ik die beelden zie… Ik vind het echt pijnlijk. Dat deze gast dan denkt dat hij nog een soort van platform heeft en door kan gaan. Natuurlijk niet.”

Bilal Wahib, die bij hetzelfde management zit, zegt: “Ik heb niemand gesproken. Ik zie ook niet goed wat er is gebeurd op dat filmpje. Maar ja, dat kun je niet normaal vinden toch?”

Rolf boos

Rolf Sanchez is ontzettend boos op Lil Kleine. “Kijk, als een man aan een vrouw zit… Je moet gewoon met je poten afblijven van een vrouw. Dat is gewoon wat het is.”

Ook Tino Martin laat Lil Kleine vallen. Hij is verbijsterd door het filmpje waarop Lil Kleine zijn vriendin mishandelt. “Ik zat samen met mijn vriendin naar die beelden te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen.”

Bas Smit

Bas Smit, een gabber van Lil Kleine, volgt de rapper nog steeds op Instagram. Wel heeft hij een filmpje verwijderd waarop ze samen aan het dollen zijn.

Afgelopen week kreeg Bas kritiek dat hij dat filmpje liet staan. “Hi Bas! Kan het even niet laten… Bij Bilal gooi je alles eraf en bij Lil’ Kleine laat je zijn post wel staan. Wat hij heeft gedaan is ook niet zuiver. Vrouw mishandelen is ook niet oké, met twee maten meten is niet oké.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat alle A-sterren ervoor moeten kiezen om Lil Kleine te ontvolgen op Instagram?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen