‘Was Glennis Grace onder invloed tijdens knokpartij in de Jumbo?’

Het zou Privé-sterverslaggever Jan Uriot niets verbazen als Glennis Grace onder invloed was tijdens haar knokpartij in de Jumbo. “Dat ze daardoor zó’n geweldsuitbarsting heeft gehad.”

Jan Uriot en Glennis Grace © Telegraaf / YouTube

Glennis Grace is als een soort losgeslagen Tokkie op een filiaal van de Jumbo afgestormd, samen met een heuse knokploeg. De reden? Haar zoontje was aan het roken en werd daarom uit de winkel gezet. Met z’n tweetjes hebben ze vervolgens drie nachten in een kille politiecel doorgebracht en nu hebben ze een gebiedsverbod.

Op de vuist

Wat een aso’s, zegt Privé-sterverslaggever Jan Uriot in Wat Vindt Jan. “Het gaat al fout dat dat mannetje, die zoon, naar binnen gaat bij die supermarkt zonder mondkapje. We leefden toen nog in het tijdperk dat we een mondkapje op moesten. Als hij een mondkapje op had gehad, dan had hij nooit een sigaretje kunnen opsteken natuurlijk.”

Het gedrag van Glennis gaat al helemaal alle perken te buiten, vindt hij. “Verbaal geweld van Glennis kennen we, maar nu is het een handgemeen, op de vuist gaan, dat kennen we nog niet.”

Onder invloed?

Wat is de verklaring? “Het brengt me eigenlijk op het idee – en het is maar een idee, hè, want ik let erg op mijn woorden wat ik zeg en dat moet juridisch gesproken ook – dat het zomaar zou kunnen dat zij op die zaterdagavond dat dit speelde onder invloed van iets geweest is. Dat ze daardoor zó’n geweldsuitbarsting heeft gehad.”

Ze vervolgt: “Normaal weet ze inderdaad al haar mondje te roeren, maar dat er nu dus handgemeen bij komt zijn we van Glennis niet gewend. Daarom zeg ik: het lopende onderzoek nu zou zomaar kunnen uitwijzen dat zij toen onder invloed van een of ander was.”

Voorzichtig

Telegraaf-presentator Pim Sedee: “Oké, maar daar moeten we natuurlijk voorzichtig mee zijn, maar het is een gevoel wat jou bedruipt in elk geval?”

Jan: “Ja.”

Hij heeft begrepen dat Glennis in geen enkele winkel in de Jordaan meer welkom is. “Ik denk dat ze beter maar kan gaan verhuizen.” 

Waarheen? Terug naar Almere, aldus Jan.

Glennis reageert

Update 17:00 – De advocaat van Glennis Grace laat weten dat ze tijdens het incident op zaterdagavond niet onder invloed was van drank of drugs.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen