Beau van Erven Dorens: ‘Verspreidde Jaimie Vaes de beelden zélf?’

Beau van Erven Dorens denkt dat Jaimie Vaes de beelden waarop zij mishandeld wordt door Lil’ Kleine zélf gelekt heeft, zij het via haar entourage. “Je kunt bijna niet anders concluderen.”

Beau © Beau

De beelden waarop Lil’ Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelt, zijn gefilmd door hun eigen bewakingscamera. Ze werden zondag getoond op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Het móet dan wel van Jaimie of haar entourage – Estelle Cruijff en Koen Kardashian – komen, aldus Beau van Erven Dorens in zijn talkshow. “Dat kan haast niet anders.”

Lekte Jaimie zelf?

Het kan zijn dat Jaimie de beelden aan vrienden heeft gestuurd en het vanuit daar bij Yvonne terecht is gekomen, maar ook dat Jaimie haar zélf in vertrouwen heeft genomen, zegt Beau. “Dan betekent dat misschien wel dat zij hiermee naar buiten wil komen om er een einde aan te maken, aan die relatie. Of gewoon laten zien hoe hij haar daar mishandelt.”

Yvonne aan tafel bij Beau: “Je zou je kunnen voorstellen dat als dit zich vaker voordoet, je een onwijs geheim met je meedraagt. Het is toch de vader van je kind: ‘Moet ik nou weggaan of niet?’ Hiermee wil ik overigens niet bevestigen dat het waar is wat jij net zei, maar het is zo’n conflict natuurlijk. Huiselijk geweld is zo’n ingewikkeld ding.”

Beau Holmes

Eén en één is twee, aldus Beau. “Je kunt bijna niet anders concluderen – en ik ben geen Sherlock Holmes – dan dat dit uit de entourage komt van Jaimie en ze dit niet voor niets naar Yvonne heeft gestuurd, om gewoon naar buiten te brengen van: ‘Kijk, dit is wat voor een draak ik ben getrouwd.’”

Yvonne: “Ik heb vanuit mijn bronnen ook wel vernomen dat het de bedoeling is dat het nu klaar is, maar je weet hoe het gaat met dit soort gevallen van huiselijk geweld. Dat is een heel ingewikkelde dynamiek altijd. Het is toch de vader van je kind, maar ik hoop heel erg dat ze het dit keer echt meent.”

Via vriendinnen

Hoe denkt Rob Goossens dat Yvonne deze beelden heeft gekregen? “Wat ik heb gehoord is dat Jaimie Vaes er natuurlijk ook bij kan omdat ze daar woont en dat zij het met vriendinnen heeft gedeeld en dat het via die route bij jou terecht is gekomen. Maar jij weet dus niet via welke route het bij jou terecht is gekomen?”, vraagt hij Yvonne in RTL Boulevard.

Yvonne aan de desk van dat programma: “Dat weet ik wel, maar dat wil ik niet delen, nee.”

Samenwerking

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat het een samenwerking tussen Jaimie en Yvonne betreft. “Ik ga ervan uit dat Jaimie ze naar buiten gebracht heeft. Het zijn videobeelden van hun eigen bewakingssysteem, hun eigen CCTV. Dan kunnen die maar op een manier naar buiten gekomen zijn”, zegt hij bij Telegraaf TV.

“Dat is natuurlijk een samenwerking tussen Jaimie en het kanaal dat ze naar buiten gebracht heeft (Evert krijgt de naam van Yvonne Coldeweijer niet over zijn lippen, red.).”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen vindt Jaimie Vaes vast laf als ze zélf naar de media (lees: Yvonne Coldeweijer) is gestapt. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen