Chantal Janzen wekt onbegrip bij Rob Goossens: ‘Dit is beetje gek’

Chantal Janzen wekt onbegrip bij Rob Goossens door niet resoluut uit te sluiten dat ze in de toekomst nog The Voice of Holland wil presenteren. “Dat is een beetje gek”, aldus de tv-kenner.

Rob Goossens en Chantal Janzen © RTL

The Voice of Holland is het meest omstreden tv-programma uit de Nederlandse geschiedenis. Het bizarre wangedrag achter de schermen heeft voor de grootste showbizzrel in onze historie gezorgd. De coaches komen één voor één uit de kast als viezerik of als tuig: van Marco Borsato tot Ali B en van Lil’ Kleine tot Glennis Grace.

The Voice terug?

Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is, reageert Chantal Janzen voor de camera van RTL Boulevard. “Het is echt een vreselijke situatie. Ik vind het gewoon echt frustrerend ook gewoon voor iedereen die erbij betrokken is en die er nooit lucht van had. Ja, je had het moeten weten.”

Denkt ze dat The Voice nog terug kan keren? “Ik heb geen idee. Ik denk ook niet dat ik de persoon ben om daarover te oordelen. Nee, ik moet ook eerlijk bekennen dat ik niet denk aan The Voice en denk aan alle gedupeerden. Het is in mijn idee ondergeschikt aan wat er daarna met The Voice gebeurt.”

Wil Chantal verder?

Maar áls RTL 4 besluit om dit besmette format terug te laten keren, wil Chantal er dan nog wel mee geassocieerd worden? “Dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik heb daar nog helemaal niet over nagedacht. Je denkt aan het begin: oké, ik moet dit even gewoon aankijken. Je bekijkt zoiets voornamelijk als een buitenstander.”

En wat vindt ze van de nieuwste rel rond Lil’ Kleine en Glennis Grace? “Verschrikkelijk, wat een rotzooi. Dat is eigenlijk gewoon wat je als eerste denkt.”

Beetje gek

Tv-deskundige Rob Goossens van RTL Boulevard vindt het vreemd dat Chantal haar eventuele toekomstige medewerking aan The Voice niet resoluut uitsluit, zoals ook Anouk dat deed. “Ik vind het wel een beetje gek dat zij denkt dat er misschien een mogelijkheid is dat ze zometeen nog op het podium staat.”

Het is echt zeker dat The Voice niet meer terugkeert, aldus Rob. “Zeker nu Glennis ook al down the drain is, denk ik dat de kans dat we The Voice nog terugzien, naar de nul gaat.”

Ramp

Beau van Erven Dorens vindt de uitspraken van Chantal vernietigend. “Alleen die twijfel al van Chantal – die ik heel goed begrijp – is een ramp eigenlijk voor het imago van The Voice.”

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade: “Ja, ik zie ook aan Chantal dat ze nou niet echt staat te springen om hier heel enthousiast bij ons op te reageren. Het is een heel lastig parket voor haar, dat ze denkt: stik er ook maar in. Dat gevoel heb ik heel erg.”

Beau: “Nou, dat hoor ik er niet in, want ze zegt gewoon: ‘Ik twijfel.’’

Aran: “Maar meer dat ze denkt: het is niet mijn pakkie aan om te zeggen: ik ga uitleggen wat hier is gebeurd of wat hier fout is gegaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen