‘André Hazes jr. kun je een beetje vergelijken met Michael Jackson’

André Hazes jr. is nog steeds lekker rustig aan het bijkomen van zijn enorme emotionele burn-out. “Je kunt hem best een beetje vergelijken met Michael Jackson”, zegt Guido den Aantrekker.

André Hazes jr. © Instagram

Waar André Hazes jr. in de zomer nog lekker non-stop vakantie aan het vieren was met zijn tussendoortje Sarah van Soelen, is hij sindsdien non-stop vakantie aan het vieren in z’n eentje. Onder de noemer ‘emotionele burn-out’ maakt hij de ene na de andere reis, met name in de Verenigde Staten.

André Jackson

Hoe gaat het nu met André? Story-baas Guido den Aantrekker, die ooit door André gevraagd is om zijn stiefvader te worden, vertelt in Shownieuws: “Die vraag brandt natuurlijk op ieders lippen. Hij is aan het rondreizen en ja goed, ik weet een beetje van de hoed en de rand, en je moet je voorstellen dat André natuurlijk vanaf z’n prille jeugd…”

“Op z’n tiende is volgens mij André overleden en hij heeft altijd in de schijnwerpers gestaan. Je kunt het wat mij betreft best een beetje vergelijken met Michael Jackson, die natuurlijk eigenlijk geen normale jeugd heeft gehad. André ook niet. Hij is ontzéttend op zoek naar zichzelf en Amerika is een land waar hij zich altijd heel erg happy gevoeld heeft.”

Zoekende André

André is om die reden nu ook weer in de Verenigde Staten, legt Guido uit. “Daar probeert hij het nu gewoon een beetje te vinden.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Je ziet het best wel vaak hè, met mensen die al jong een ster zijn, zoals ook Macaulay Culkin. Je ziet ook dat Thomas Berge een enorm probleem met drugs heeft gehad. Uiteindelijk komen ze er wel weer uit, maar het is nogal wat hè?”

Guido: “Ze hebben geen tiener kunnen zijn. Het is natuurlijk zo’n belangrijke leeftijd waarin je jezelf vormt.”

Hazes is de Basis

André’s moeder Rachel Hazes heeft nog geen burn-out. Die geniet er elke dag weer van om het maximale uit de muzikale erfenis van André Hazes te halen. Nu heeft ze weer een nieuwe SBS 6-show gelanceerd: Hazes is de Basis.

De reacties daarop vallen wel een beetje tegen, geeft Guido toe. “Die waren toch iets minder als je het tenminste relateert aan de kijkcijfers. Het stond onderin de top 25. (…) Rachel blijft optimistisch, zoals ze altijd is, en ze zegt dat ze op Instagram heel veel positieve reacties heeft gehad en die doen haar natuurlijk goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. heeft kennelijk enorm veel last van de publiciteit. Wat adviseert u hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen