‘Martijn Krabbé liegt over The Voice, hij wist van schrijnende gevallen’

Marianne Zwagerman ergert zich groen en geel aan de direct betrokkenen die ‘geschokt en geschrokken’ zijn over het misbruik bij The Voice of Holland. Als voorbeeld noemt ze Martijn Krabbé.

Martijn Krabbé © RTL Boulevard

Het kan volgens mediakenner Marianne Zwagerman helemaal niet dat ál die betrokkenen van niets wisten. Er zijn zó ongelooflijk veel meldingen van meisjes met nare ervaringen, dat ze zich dat niet kan voorstellen. “Neem nou zo’n Martijn Krabbé…”, begint ze haar relaas in Veronica Superguide.

‘Martijn wist niks?!’

Wat is er met Martijn? “Die zegt als The Voice of Holland-presentator geschokt en compleet overvallen te zijn door de berichtgeving. Dat vind ik echt schandalig”, aldus Marianne.

Ze vervolgt: “Iedereen weet dat reality-tv en talentenjachten grenzen aan mensenhandel. Daarin wordt misbruik gemaakt van kwetsbare mensen die niet veel ander toekomstperspectief hebben dan beroemd worden.”

‘Kan niet anders!’

Marianne wijst er ook op dat Martijn momenteel te zien is in een programma met oud-kandidaten van talentenjachten. “Martijn Krabbé presenteert nota bene de RTL-show Better Than Ever waarin voormalige talentenjachtkandidaten geportretteerd werden die in veelal geen glansrijke carrière hebben opgebouwd.”

Ze vervolgt: “Het kan niet anders dan dat Martijn en zijn redactie ook op schrijnende gevallen zijn gestuit. Martijn staat in dat programma met de kandidaten mee te janken, maar doet daar dus vervolgens niets mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Martijn Krabbé op z'n minst geruchten gehoord heeft over wangedrag bij The Voice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen