Patty Brard en Gerard Joling tot de orde geroepen door manager

Patty Brard en Gerard Joling zijn vorig jaar tot de orde geroepen door zijn manager, nadat er – middenin de coronacrisis – een lallend filmpje van de twee op social media verscheen.

Patty Brard en Gerard Joling © Shownieuws

BN’ers wijzen op televisie maar al te graag met hun vinger naar mensen die zich niet goed aan de coronaregels zouden houden, maar zelf zijn ze natuurlijk geen haar beter. Zo hingen Patty Brard en Gerard Joling in september om elkaars nek tijdens een van zijn concerten. “Niemand houdt zich meer aan 1,5 meter!”

‘Manager, grijp in!’

Daar was de manager van Gerard niet blij mee, onthult Patty nu aan de desk van Shownieuws. Ze besprak daar het gedoe rondom gravin Eloise, die een wandelingetje is gaan maken terwijl ze thuis in quarantaine zou moeten zitten. Dat kwam aan het licht omdat ze zélf een foto van haar wandelingetje plaatste op Instagram.

Een goede manager houdt het onder de pet als je je niet aan de coronaregels houdt, aldus Patty. “Dat meisje is 18 en ze heeft toch een koninklijke titel. Dan zou ik als manager zoiets hebben van: doe eerst maar even naar mij sturen. Als je toch een manager hebt.”

‘Heuwheuhewuhe’

Patty heeft daar zelf ook ervaring mee. “Ik moet wel één ding zeggen: als zij een management heeft… Ik ken collega’s van ons in de showbizzwereld, ik noem geen namen, Gerard Joling… Zijn manager… Ik weet nog wel dat wij in een situatie zaten van: heuwheuhewuhe (maakt dronken geluiden, red.) en dan filmpjes opnamen en wilden uploaden…”

“Nou, dat is één keer gebeurd en toen heeft het management van Gerard gezegd: ‘Doe maar eerst voortaan naar ons doorsturen.’”

Frisse neus

En dat ommetje van Eloise? Dat neemt Patty haar niet kwalijk. “Ik denk dat een frisse neus altijd goed is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat BN'ers bovengemiddeld hypocriet zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen