Patty Brard en Gerard Joling klaar met 1,5 meter: ‘Vanwege Formule 1’

Patty Brard en Gerard Joling zijn helemaal klaar met de coronaregels. Ze hingen vrijdagavond zingend bij elkaar om de nek tijdens zijn concert. “Niemand houdt zich meer aan 1,5 meter.”

Patty Brard en Gerard Joling © Shownieuws

Voor de tweede zomer op rij worden er door Nicolette van Dam en haar man allerlei concerten georganiseerd in het Olympisch Stadion in Amsterdam onder de noemer De Amsterdamse Zomer. Het was vrijdagavond de beurt aan Gerard Joling om te zingen voor een relatief klein publiek. Ook Patty Brard zat daartussen.

1,5 meter

Op een gegeven moment hingen Gerard en Patty luidkeels zingend bij elkaar om de nek, terwijl dat vanwege corona eigenlijk helemaal niet mag. “Ik was gisteravond bij De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. Daar trad Gerard Joling op. Je begint op 1,5 meter afstand en dat duurt precies dertig seconden”, aldus de tv-diva in Shownieuws.

Patty liet gisteren in de showrubriek beelden van het concert zien. “Ja, kijk hier, het lukt je niet gewoon. En Gerard die dan ook door dat publiek gaat lopen, waarvan natuurlijk ook van tevoren gezegd is dat het niet mag…”

Formule 1

Het komt allemaal door de Formule 1, aldus Patty. “Ik merk gewoon echt dat het na die Formule 1 echt is losgegaan. Niemand houdt zich meer aan die 1,5 meter. Het is natuurlijk ook zo dat we gevaccineerd zijn, we hebben gedaan wat jullie wilden en nu hebben we weer zin in een feestje. Er is geen hond die zich er meer aan houdt.”

Het wordt tijd dat de regering gaat ingrijpen en de coronaregels terugschroeft, aldus Patty. “Ik denk dat die persconferentie wel eerder komt met al dit gedrag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling en Patty Brard hangen in coronatijd zingend bij elkaar om de nek. Prima?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen