Gerri Eickhof kotst op huisband Margriet van der Linden: ‘Slecht!’

Gerri Eickhof haalt keihard uit naar de ietwat alternatieve huisband van de talkshow van Margriet van der Linden. De NOS-journalist zat gisteren met kromme tenen naar hun optredens te kijken.

Gerri Eickhof © NPO

De huisband van talkshow M, de Groningste garage-popband The Vices, zong in de uitzending van gisteren een aantal liedjes. Eén daarvan was een eigen interpretatie van de Aretha Franklin-klassieker I Say A Little Prayer. Dat deden ze echter zó matig dat NOS-journalist Gerri Eickhof op de bank uit zijn slof schoot.

‘Zo slecht!’

Gerri wist niet wat hij hóórde, zo matig vond hij het optreden. “I say a little prayer dat dit nooit maar dan ook nooit meer gebeurt.Hoe slecht kun je een nummer coveren? Zo slecht dus. Doe het dan liever niet, blijf er dan af. Aretha Franklin draait zich om in haar graf”, twittert hij.

Het levert hem bijval op. “Ik bespeurde ook weinig respect voor deze klassieker”, zegt Arthur. En Prince: “Ja dit was echt afschuwelijk, wat is dit voor flutband???”

‘Niet om aan te horen’

Er klinken op Twitter nog veel meer negatieve reacties op de huisband van Margriet van der Linden. “Mag ik even zeggen dat ik die band niet om aan te horen vind”, zegt Roos.

En Stefan: “Had er een andere band of zanger afgezegd? Wat slecht dit zeg…”

Patrick: “Met zo’n band krijg je vanzelf wel oorlog.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen