Maxime Meiland lacht om geruchten, maakt filmpje in nieuwe Jeep

Maxime Meiland laat haar volgers op Instagram fijntjes zien dat ze momenteel rondrijdt in een gloednieuwe Jeep. Ze reageert daarmee op de geruchten dat ze in de financiële problemen zou zitten.

Maxime Meiland © YouTube, Instagram

De verkoop van haar Range Rover heeft tot flink wat geruchten geleid over Maxime Meiland. Volgens Juice Channel, dat een hekel heeft aan de Meilandjes sinds hun uitspraken over de islam, heeft Maxime financiële problemen ‘nadat ze door meerdere bedrijven gecanceld werd vanwege racistische uitspraken over de islam’.

Geen financiële problemen

Hilarisch, vindt Yvonne Coldeweijer dat. Volgens de showbizzhyena, die haar bronnen consequent goed op orde heeft, is er helemaal geen sprake van financiële problemen. “Ik lach me weer dood om dit. Maxime Meiland heeft haar tien jaar oude Range Rover verkocht en dat leidt weer tot het nodige fake news.”

De BN’er-kenner vervolgt: “Ze zou zogenaamd in financiële problemen verkeren vanwege haar kritische uitspraken en het geld hard nodig hebben… Nou, ik kan jou vertellen dat als er één familie is die niet in financiële problemen verkeert is het de familie Meiland wel.”

Nieuwe auto veel duurder

Maxime ruilde haar oude Range namelijk in voor een ‘monster’, aldus Yvonne. Ze doelt op de gloednieuwe Jeep Wrangler Unlimited uit 2021. “Kost dus drie keer zoveel als die ingeruilde Range.”

Om haar haters vierkant uit te lachen met hun valse geruchten, plaatst Maxime nu heel subtiel een filmpje vanuit haar kakelverse Jeep. Hierop is de met rode nagellak versierde hand van Maxime te zien, die het stuur losjes vasthoudt terwijl ze flaneert langs de kust van Noordwijk.

Yvonne

De post van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Maxime Meiland haar commerciële deals terug moet krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen