Maxim Hartman gedumpt als Veronica-reporter: ‘Hij is zó triest’

Maxim Hartman is niet langer actief als sterverslaggever van het tijdschrift Veronica Superguide, dat tot begin dit jaar Veronica Magazine heette. En daar is baas Guido den Aantrekker heel erg blij mee.

Maxim Hartman © RTL Boulevard

Veronica Magazine ging in de lente verder als Veronica Superguide en Maxim Hartman werd daarbij gepresenteerd als ‘sterverslaggever’ van het blad. “Zijn stijl is rebels, maakt wat los in mensen, en dat past perfect bij ons”, klonk het. Inmiddels hangt de vlag er aanzienlijk anders bij, want Maxim ligt eruit bij het tijdschrift.

Maxim ligt eruit

Maxim is niet langer betrokken bij het blad, zegt DPG’s entertainmentbladen-baas Guido den Aantrekker. En daar is hij na de grove uitspraken van Maxim over Erica Meiland maar al te blij mee, laat hij weten. Maxim vindt dat Erica lelijk is en bij het restafval gedumpt zou moeten worden.

Guido twittert: “Het was inderdaad de juiste beslissing dat we bij Veronica Superguide onlangs definitief afscheid van Maxim Hartman genomen hebben, blijkt ook hieruit.”

‘Hij is zó triest’

De volgers van Guido vinden het goed dat Maxim op straat is gezet. “Vréselijke man”, zegt LINDA.-eindredacteur Margot Jamnisek. En ene Wout Jan: “Ja, jammer. Hij kan zo grappig zijn maar er komt nu voornamelijk kwaaiig gezeik uit.”

Helma vindt Maxim heel triest. “Als je over het uiterlijk van een vrouw begint, wees dan zeker van dat je er uit ziet als Idris Elba, Brad Pitt of George Clooney.”

En Ellen: “Een nare man. Opgeruimd staat netjes.”

Twitter

De post van Guido en de vernietigende reacties over Maxim daaronder:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen