Dennis Schouten zorgt voor bizarre aflevering van Het Jachtseizoen

Dennis Schouten zorgt eigenhandig voor een behoorlijk bizarre aflevering van Het Jachtseizoen, een van de populairste programma’s op internet. “Hij moet gediskwalificeerd worden!”

Dennis Schouten en Giel de Winter © YouTube

Het is een grote verrassing: Dennis Schouten blijkt hoofdgast in de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen. En dat is behoorlijk opvallend, want Dennis heeft een boycot van Talpa aan zijn broek hangen en de mannen van StukTV, die Het Jachtseizoen maken, vallen onder Talpa. Gezamenlijk trekken ze nu in zestien uur tijd al bijna 450 duizend kijkers.

Dennis op de vlucht

Het Jachtseizoen is een programma waarin elke week een andere BN’er uit handen van de StukTV-mannen moeten zien te blijven. Ze krijgen vier uur de tijd en heel Nederland is hun speelterrein. De deelnemende sterren profiteren van een korte voorsprong, maar hebben één groot nadeel: de GPS-tracker op hun arm verraadt om de tien minuten waar ze zijn.

Het is deze week de eer aan Dennis om op de vlucht te gaan voor de mannen van StukTV, maar hij pakt het wel héél anders aan dan gebruikelijk. Al snel besluit hij namelijk om stil te gaan staan in de bosjes, vergezeld door twee professioneel vechters en een blikje pepperspray.

Giel geïrriteerd

Giel de Winter, het middelpunt van StukTV, laat duidelijk blijken dat hij deze strategie van Dennis erg saai vindt voor zijn programma. “Als je zo speelt dan moet dat volledig afgestraft worden. Eigenlijk moet dit zelfs een diskwalificatie opleveren”, spreekt hij uit.

Tot een kwalificatie komt het uiteindelijk niet. Wel zegt Giel na afloop tegen Dennis: “Dit is niet hoe je het spel hoort te spelen eigenlijk, hè?”

0 tot 10

Dennis: “Nee, maar ik dacht: ik speel het spel anders. Dat heb ik gedaan toch?”

Giel, van contentmaker tot contentmaker: “Ja, zeker, en van 0 tot 10: hoe leuk gaat de kijker dit vinden? Een heel normale vraag.”

Dennis: “Een goede 8.”

Kijkers positief

En daar lijkt Dennis best dichtbij in de buurt te zitten, want de kijkers van Het Jachtseizoen blijken niet verveeld. “Vind het echt een leuke aflevering! Eindelijk iemand die origineel is en bijdehand is toch een perfecte boef. Bedankt voor de leuke aflevering Dennis!”, zegt Timothy.

En Mathijs: “Dit is originele content. Jachtseizoen bestaat al een tijdje. Dit soort afleveringen houden het interessant. Top gedaan man 😋 ik heb gelachen”

Mich tot slot: “Geweldig, eindelijk eens andere strategie! Liften kennen we nu wel, ik zou willen dat meer mensen een originele strategie bedenken. Maar dan wel betere uitvoering. Zo lang het binnen de spelregels valt, let’s go yes!”

Jachtseizoen

Het Jachtseizoen met Dennis:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen