Maxim Hartman vindt Erica Meiland lelijk: ‘Ze hoort bij het restafval!’

Maxim Hartman vindt Erica Meiland geen knappe vrouw. Hij vindt dat iemand haar op de vuilnisbelt moet gooien. “Ze moet gewoon in de container bij het restafval”, zegt het RTL Boulevard-gezicht.

Erica Meiland en Maxim Hartman © RTL

Vlak voor de jaarwisseling heeft Maxim Hartman keihard uitgehaald naar twee bekende, conservatieve mediavrouwen: Erica Meiland en Angela de Jong. Hij heeft een tamelijk vernietigende Instagram-post over beide dames geschreven. Die post wordt vergezeld door een ietwat onvoordelige foto van Erica (zie foto) en ook eentje van Angela.

Erica bij restafval

Maxim geeft zijn pittige mening over de twee dames. “Sommige (vaak dommige) mensen denken dat ik een vrouwenhater ben. Geheel ten onrechte. Eerder het tegenovergestelde. De meeste vrouwen zijn leuker en sowieso aantrekkelijker dan mannen. Als bestaan er uitzonderingen 😉”, zegt hij, wijzend naar de foto van Erica.

Hij vervolgt: “De tweede (Angela, red.) schrijft overigens wel raak. Maar ze moet niet in beeld. Want ook haar stem is bepaald niet prettig. Die eerste (Erica, red.) hoort gewoon in de container bij het restafval.”

Provocatief

De post van Maxim leidt tot verbaasde reacties. “Nummer één (Erica, red.) is ongenuanceerd, provocatief, recht voor haar raap. Zou jou toch moeten aanspraken Maxim?”, zegt Hugo bijvoorbeeld.

Natas daarop: “Nou ik wou dit net typen. Maar ik was dus niet de enige die dit vreemd vond.”

En Kroepoek zegt: “Ik vind ze allebei prima, Erica is met één domme opmerking niet opeens verschrikkelijk. Tijdens dat verbouwen van het kasteel was ze prima te doen. En Angela wordt wat overschat, haar stem is erg schel, klopt, haar mening is prima.”

Hypocriet

Justin vindt Maxim een beetje hypocriet. “Je hebt meer op met beide vrouwen dan je eigenlijk toe wilt geven, gozer! 😂”

Lizarène: “De pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet…”

En Rik: “Dat is nou niet bepaald een aardige opmerking Maxim Hartman. Als je dat vindt is het prima, maar wat wil je hiermee bereiken?”

Instagram

De Instagram-post van Maxim:

Mediacourant wenst u een prachtig 2022 toe, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Maxim Hartman vrouwonvriendelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen